Sütés főzés: cipő (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

cipő

csupa csoki torta

Hozzávalók
6 db tojás
25 dkg cukor
20 dkg finom liszt
2 evőkanál kakaópor
1 csg. vaníliás cukor
½ csg. sütőpor
1 dl olaj
1 dl tej

csokikrém:
1 csg csoki puding
4 dl tej
15 dkg Ráma
15 dkg cukor
1 tábla jó minőségű ét/tejcsoki

Elkészítés:
A tojások sárgáját kikevertem a kristálycukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadtam a vizet, kis keverés után az étolajat. Ezután a kakaóval és sütőporral elkevert lisztet adagoltam a keverékhez. A fehérjét kevés sóval habbá vertem, aminek felével átkevertem a tésztát, hogy jobban fellazuljon, majd a másik felét is óvatosan hozzáadtam.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöttem a masszát és előmelegített sütőben készre sütöttem.

A krémhez a pudingot a szokásos módon tejben cukorral megfőztem, hozzákevertem a gőz fölött felolvasztott csokit is, majd amikor kicsit kihűlt hozzákevertem a margarint is és habosra kevertem.

A tortát azután megtöltöttem a csokikrémmel, majd beburkoltam pillecukros kakaós fondanttal. Előtte sima vajkrémmel érdemes bevonni körben a tortát, hogy a fondant jobban rátapadjon.
A díszítés is színezett pillecukorból készült.
A pillecukros helyett én már a mézes zselatinos változatot használom, mert egyszerűbb és olcsóbb. (a leírás a "Kricky konyhája" oldalán megtalálható, képekkel mutatja, hogyan lehet elkészíteni).

Tapasztalat: a fondant alá pudingos, tejes krém ne kerüljön, mert az átnedvesíti a fondantot.

Megjegyzés: ezt a tortát 12 tojásból sütöttem és a krém is dupla adag volt.

Látta 1098 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kápolnási Tamásné üzente 12 éve

Szóval ez is csodás, de mint látod türelmetlen voltam és itt van a kérdésemre a válasz a fondantal kapcsolatban. De ha elküldöd azt is megköszönöm. Ica

Válasz

PETRA Lászlóné Marika üzente 12 éve

Étolajos piskótát hogy kell sütni?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Évi! Nem semmi nagyon ügyes vagy de leírást kérek szépen oszd meg velünk, a technikád és milyen a torta.
Köszönöm.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu