Sütés főzés: fehér kekszmassza (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

fehér kekszmassza

Fehér "torta"
Ez végül is nem sütit rejt, hanem kekmasszát.
Darált keksz, olvasztott vaj, rumaroma, eperlekvár, meggylé, cukor, kakaó.
Ezeket összegyúrtam, amit egy mély fóliával kibélelt kis tálkába nyomkodtam és a hütőbe tettem dermedni, hogy egy ilyen torta formát kapjak.
Azután rátettem ezeket az előzőleg elkészített fehér pillecukros fondant díszeket.
A masni formáján tudom, hogy van még mit javítanom, a mintáját úgy oldottam meg, hogy a zöldség reszelő egyik oldalára nyomtam a fondant és így adta ki ezt a mintát.

Látta 1440 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kápolnási Tamásné üzente 12 éve

Kedves Évi! Amint látod időt nem kímélve végig néztem munkáid és csak csodálni és gratulálni tudok. Itt csorgott a nyálam a rengeteg gusztusos ételtől, édességtől, nagyon sok ötletet adtál számomra.
Nagyon izgat a pillecukros fondant elkészítése, ha nem gond, kérlek küld el a kapine@citromail.hu címre, melyet előre is köszönök. Ica

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Évi köszönjük a tippet, de ügyes kezek is kellenek hozzá.

Válasz

Friedlné Évi üzente 13 éve

Köszönöm jólesik az elismeréseket. Én végül is "Tortasuli" és a "Tortadíszítés alapjai" oldalakon kaptam kedvet az egészhez. Nem csak pillecukros hanem zselatinos fondantot is kipróbáltam már. Nekem egyformán jó volt mindkettő, az utóbbinak az az előnye, hogy olcsóbb. Úgyhogy bocsi, ha most ezt nem írom le, mert elég hosszú lenne, de ott biztosan megtaláljátok, amit kerestek. A "Gabriella kreatív konyhája" is nagyon jó.
Üdv.
Évi

Válasz

Herédi Edit üzente 13 éve

Ötlet a javából. Eszembe nem jutott volna soha hogy lehet pillecukros fondant készíteni. Kérlek írd le pontosan hogyan készítetted (persze ha nem titok) Előre is köszi.
email címem: dytke70@pr.hu

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Évi nagyon szépek a tortáid és ötletesek!Gratulálok mindhez!!!Profi vagy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Évi gyönyörű!!!
Léagyszíves írd le miből, és hogyan csináltad.
Cukrászati remek mű. Én így tudnék díszíteni, hát csodálatos.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu