Sütés főzés: néger kocka (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

néger kocka

Néger kocka II

Hozzávalók:
20 dkg liszt
6 db tojássárgája
20 dkg cukor
2 ek. kakaó
15 dkg Rama
1,5 dl tej
1 cs. sütőpor

Hab
15 dkg cukor
6 db tojásfehérje

Máz
20 dkg cukor
2 evőkanál kakaó
5 evőkanál tej
10 dkg vaj


A tészta hozzávalóit összekevertem majd sütőpapírral bélelt (közepes méretű) tepsibe tettem és megsütöttem.
A tojásfehérjét gőz fölött pici sóval kezdtem el lassú fokozaton felverni, majd erősebb fokozatra kapcsolva tettem hozzá a cukrot.
A majdnem kész tésztára rásimítottam a tojáshabot és még néhány percre visszatettem a sütőbe.
Amikor a hab teteje kicsit megszáradt, kivettem a sütőből és hagytam teljesen kihűlni.
A csokimázhoz összeforraltam a hozzávalókat és amikor kicsit kihűlt a hab tetejére simítottam.

Látta 1677 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 11 éve

Évi gyönyörű a sütid, nagyon finom édesség !

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

El is vittem a három szeletet,a csokimázad pedig "ragyog". :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szia Évi! Nagyon jól néz ki.Imádjuk,gyakran csinálom én is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Évi ! Nagyon gusztusosan néz ki a sütid, szép fényes a csokimázad.
A néger kocka régen számomra csak a kakaós tészta és középen lekvár, tetején porcukor. Így fel turbózva ezt a hármat bevállalnám.
Köszönjük feltetted.

Válasz

Friedlné Évi üzente 11 éve

köszi szépen! Igen, általában holland kakaót használok és ez meg is látszik a minőségen, sötétebb a színe, így kevesebb kell belőle és az íze is jobb.

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Nagyon jól néz ki. Jó minőségű kakót használtál mert szép sötét lett a máz.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu