Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
A piskótához:
7 tojás,
14 dkg porcukor a tojássárgájához,
9 dkg porcukor a tojásfehérjéhez,
20 dkg liszt,
csipet só,
5 dkg dió,
2 evőkanál hideg víz
1 sütőpor
Krémhez:
20 dkg, margarin
15 dkg porcukor,
1 cs. vaníliás cukor,
40 dkg gesztenyemassza,
3 dl tej,
1 vanilíás puding
2,5 dl habtejszín,
2-3 cs. habfixáló
2-3 e.k. rum
megy vagy cseresznye befőtt...
és lekvár...
A tojásokat szét szedjük...és a sárgáját a cukorral habosra keverjük és beletesszük a vizet......
a fehérjét a cukorral és a csipet sóval felverjük.....egybe öntjük őket.
a lisztet a dióval és a sütőporral elkeverjük,majd bele forgatjuk az összekevert tészta alapba..::))...formába öntjük és kisütjük.
Krémhez a pudingot megfőzzük a tejjel....bele keverjük a margarint a cukrokat,
a gesztenyemasszát.......
...felverjük a habtejszínt fixálóval.....és beleforgatjuk az előző krém alapba.
Mikor kihűlt a tészta 3-ba vágjuk...vékonyan ecseteljük a lekvárral a lapot,és
rátesszük a krémet arra ...rá a gyümölcsöt....tészta-krém -gyümölcs...ismét....
...ekkor lenyomatjuk valamivel....és 3 zacsi tejszínhabbal vagy a krémből ha marad...azzal kőrbe kenem...és tejszínhabbal díszítem..:))...lehet a közepére reszelni rumos gesztenyemasszát..:))
Jó étvágyat hozzá..::))
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!