Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
(tetszés szerint módosítható...::) )
1-1.5 kg pacal
4 db első köröm
2 fakanál zsír
4 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
víz
só, majoranna,köménymag,babérlevél,őrölt-pirospaprika,
fehér TV paprika, zöldpaprika,(édes és csípős is )
és csöves piros fűszerpaprika (édes)....
Ha kell, a tisztítás után a pacalt elő főzöm sós-szemes bors-babérleveles-fokhagymás vízbe....
...az előfőzött pacalt nem.
Elkészítése:...mint bármelyik pörkölté...csak tovább tart a fövése...:::)))
Hagymát összedarabolom,lepirítom a zsíron...pirospaprikát rádobom,dinsztelem üvegesre,és bele nyomok 2 gerezd fokhagymát...rá a piros őrölt paprika.
Bele a köröm és felöntöm vízzel,lehetőleg jól ellepje,és jöhetnek a fűszerek, a csöves piros paprika...és a a fövés...
( a húsok korától függ mikor rakom rakom bele a pacalt,)
...amikor a köröm megszúrható egy kés hegyével és reped,de még kemény,...
mehet bele a pacal...innen csak az ízeket kóstolgatom,ha kell fűszerezem,..és nézem hogyan puhul...::)))...
amikor a köröm húsa a csontról teljesen lejött ...és ragad a pörkölt gőz ...
(fölé tartod a kezed és összecsukod az öklöd..érezhetően ragad a bőröd)....
... a pacal is omlós puha lett akkor készen van.
...főtt krumplival tálalom,lehet tésztával is ..::)))
Jó étvágyat kivánok hozzá...
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!