Sütés főzés: rakott kel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rakott kel

Elkészítése: A megmosott feldarabolt kelkáposztát sós, köménymagos vízben félpuhára főzzük, majd lecsepegtetjük. Egy másik edényben szintén sós vízben megfőzünk 20 dkg-nyi rizst és félretesszük.
Egy serpenyőben olajon, vagy vajon egy fej apróra vágott vöröshagymát megpárolunk, erre rádobjuk az kis kockákra (mint a ragunak) vágott csirkemellet, melyet együtt készre pirítunk.

Ezután kivajazunk egy tűzálló edényt, zsemlemorzsával megszórjuk a belsejét, majd egy sor kelkáposztát elsímítunk rajta. Ezután következik a főtt rizzsel összekevert, párolt csirkemellkocka, majd néhány evőkanál kész lecsó, illetve inkább sült paprika, melyet még az összel raktam el. Ezt az egészet a maradék káposztával zártam, melyet a végén bőségesen meglocsoltam sós tejföllel és megszórtam parmezán sajttal.

Fokozatosan melegített sütőbe toltam és kb. fél óra alatt kissé rózsaszínűre sütöttem.

Látta 2075 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Egy biztos nagyon gusztusos, sok variáció van. Sok kedvence, egész évben.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 10 éve

Köszi Lányok, minden megoldás érdekel! Puszi Nektek!

Válasz

Kőry Ibolya üzente 10 éve

Nagyon finom lehet, de én a csirke melle lecsó alapon futtatom egy kicsit, majd argentin fűszerkeveréket is adok hozzá, érdemes kipróbálni .!

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 10 éve

Nagyon szeretem én is,de még csirkemellel nem csináltam,

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 10 éve

Nagyon-nagyon finom ez az étel! Gratulálok:

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 13 éve

Ancika! Az egyik kedvenc ételem a rakott kel. Csirkével még nem ettem , de köszi az ötletet! Üdv:Anna

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ancika!
Holnap jön az utánpótlás.lehet "görcsölni" a kertben.
Puszillak:Edit.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 13 éve

Kár érte Editke, hogy tönkrement!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ancika!
Nekem is van még fagyasztott lecsóm és sült paprikám is.
Majd én is leírom a receptjét.
Az összes paprikámat-paradicsomomat a szél meg az eső szétcincálta,talán 10 maradt meg,pedig már virágzott.
Elment a kedvem mindentől,ha nem veszek helyette,akkor nem kell eltennem 0-t.
Üdv:Edit.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 13 éve

Szia Adrien!
Közreadom az ősszel elrakott lecsó receptjét: Amikor a kertemben már nem nagyon tudok a sok érett paprikával mit kezdeni, a fagyok előtt, úgy szeptember-október táján, leszedem és elkészítem úgy, hogy jó sok vöröshagymát feldarabolok szálkásra, olajon kissé megpárolom, erre teszem a felaprított paprikát, minél színesebb, annál szebb és jobb, majd darabolok rá érett paradicsomot annyit, hogy egy kis leve is legyen ennek az egésznek. Megsózom, kihűtöm és műanyag dobozokba, vagy tisztára mosott, nagy gyümölcs joghurtos poharakba (ennek teteje is van) rakom.
Lefagyasztom és szükség szerint kiveszek egy dobozzal és szinte minden ételbe teszek 1-2 evőkanállal. Biztos, hogy nem ront el semmi ennivalót. Ezzel a módszerrel tuttira eláll.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu