Sütés főzés: sonkás, sajtos kiflik (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

sonkás, sajtos kiflik

Tekintettel arra, hogy többen is kérték erről a kifliről a nagyobb képet, most feltettem, a kicsit pedig töröltem. Írom a receptet is.

Sonkás és sajtos kifli:

Fél kg. liszt, 1 Ráma, 50 dkg. túró, 3 dkg.élesztő, fél dl. tej. 1 kk. cukor, 1 tk. só, trappista sajt, 1 kis levél selyemsonka, 1 tömlős sajt, tejföl az összeállításhoz.
Az alapanyagokból összeállítjuk a tésztát. Jól kidolgozzuk és félretesszük kelni. Közben elkészítjük a tölteléket. A sonkát vékony csíkokra vágjuk, hozzádolgozzuk a tömlős sajtot és a tejföllel összeállítjuk kenhetőre.
A megkelt tésztát 3 cipóba vesszük, egyenként kör alakúra nyújtjuk és 8 cikkre vágjuk. A háromszöget egy részét reszelt sajttal, míg a többit a sonkás krémmel megtöltjük. Kiflivé formáljuk, tojással lekenjük, a sajtosat sajttal, a sonkásat szezámmaggal, vagy köménnyel megszórjuk.
Pirulásig sütjük.

Látta 1699 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Ancika nagyon szépek a kiflik. A tölteléktől biztos finomabb , mintha üresen ennénk.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Köszönöm Ancika,kifogom próbálni,nagyon szépek lettek..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ancika! Gyönyörűek egyre jobban kedveljük az ehhez hasonló igazi házi süteményeket.
Amiket a hétköznapokban egy dolgozó tagunk munka után is örömmel elkészít.
Köszönjük

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szinte érzem az illatát és az ízét.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu