Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
3 evőkanál zselatin,
20 dkg cukor,
20 dkg margarin,
1 tasak vaniliáscukor,
5 dl tej,
50 dkg túró,
2 csomag babapiskóta,
2 db tojás,
2 db banán,
mazsola,
1 citrom reszelt héja,
1 tasak piros tortazselé.
Elkészítése:
A zselatint 3 dl tejben beáztatjuk.Közben a margarint a cukorral és a vaniliáscukorral kikeverjük,hozzáadjuk a tojásokat, az áttört túrót, a citromhéjat és mindezt jól összedolgozzuk.A beáztatott zselatinhoz 2 dl forró tejet öntünk,majd a túrós masszába keverjük.Egy kapcsos tortaformába lerakunk egy sor babapiskótát,erre sorakoztatjuk a banánkarikákat, majd a túrókrém következik, amit megszórunk mazsolával.Addig rétegezzük, amíg tart az alapanyagunk.A tortazselét a zacskón leírtak szerint felfőzzük, ha langyosra hült, ráöntjük a tortára.Hütőbe tesszük, hogy összeálljon az egész. Amikor már kész,levesszük a tortaforma oldalát és szeletelhetjük.
Nagyon finom, gyors és könnyü édesség.
A torta a webcukrászdából való, Hevesi Márta receptje alapján készült.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!