Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
32 dkg margarin,
32 dkg porcukor,
1 cs. vaniliáscukor,
6 tojás,
22 dkg liszt,
2 dkg kakaó,
2 késhegynyi sütőpor,
lekvár az összeragasztáshoz,
csokimáz .
Elkészítése:
A margarint, cukrot, vaniliáscukrot habosra keverjük.Egyenként hozzáadunk 6 tojást, jól kikeverjük. Ezután a masszát kettévesszük.
Egyikbe 12 dkg lisztet és egy késhegynyi sütőport teszünk, a másikba 10 dkg lisztet és 2 dkg kakaót keverünk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 2 lapot sütünk.Amikor kihültek, kettévágjuk és lekvárral megkenjük. Egymásra tesszük:1 sárga,1 barna,1 sárga 1 barna.Lenyomatjuk, hogy jól összeragadjanak a lapok.
Ezután vágunk egy szeletet / kb:1-1.5 cm-es /és lefektetjük. Megkenjük lekvárral. Vágjuk a következőt,ráfektetjük az előzőre ,de ellentétesen.Barnára sárga és fordítva.Ezt is lekvározzuk. Így összeragasztunk 4 csíkot.
Jöhetnek a következők,amíg el nem fogy a tészta. / Én 22x35 cm-es tepsiben sütöm.Kettévágva, a széleit kiigazítva 2 db 20x16 cm-es sárga és barna lapot kapok/ .Ha a keskenyebbik felénél szeletelem, akkor 3 db rudat kapok. ezután már csak a mázzal való bevonás következik. Csokit megolvasztok, keverek bele egy kevés étolajat és bekenem vele a süti 3 oldalát. Hütőben dermesztem egy kis ideig, aztán szeletelhető.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!