Sütés főzés: Havasi gyopár (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Havasi gyopár

Hozzávalók:
Barna tészta:15 dkg liszt,5 dkg vaj,7 dkg cukor,kevés sütőpor,1 evőkanál tejföl,1 kanál kakaó
Fehér tészta:
50 dkg liszt,20 dkg vaj,25 dkg cukor,1 tojás,1/2 tasak sütőpor,3-4 evőkanál tejföl
Krém:6 dl tej, 2 cs vaniliapudingpor,20 dkg cukor,25 dkg vaj, 2 tasak vaniliás cukor
Tetejére: 2 tojás fehérje,20 dkg cukor
Ezenkívül lekvár és darabos dió
Elkészítése:
A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 felé vesszük és a hütőbe tesszük.
A krémhez megfőzzük a pudingot és hülni hagyjuk.Ezután a vajat és a cukrot habosra keverjük és hozzáadjuk a pudinghoz.Krémesre keverjük.
A fehér tésztát elkészítjük a hozzávalókból és 3 részre osztjuk.Kinyújtunk egy lapot.Sütőpapírt teszünk a tepsi hátára és ráhelyezzük. Megkenjük lekvárral, megszórjuk darabos dióval és ráreszelünk egy rész barna tésztát. Megsütjük. Így járunk el a másik kettő lappal is. Az első lapot megtöltjük a krém felével, rátesszük a második lapot, erre is krém kerül, majd befedjük a harmadik lappal.
2 tojásból kemény habot verünk gőz fölött, belekeverjük a cukrot.Amikor már jó sürü a hab, a tészta tetejére simítjuk. Rövid időre félretesszük , a habnak száradni kell, utána szeletelhetjük.

Látta 1192 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Mutatós szeletkék Erzsike!!!Biztos finom volt!:)

Válasz

Sziasztok! Csináljátok meg nyugodtan,könnyü,gyorsan megy.A lényeg, hogy nem nagyon édes! szuper finom!!!

Válasz

VIRÁG JULI üzente 12 éve

duci vagyok, de ezt muszáj megcsinálni és főleg megkóstolni.

Válasz

toth erzsebet üzente 12 éve

Kérek egy szeletet,olyan guszta,,,,,

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu