Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A csirkecombot feldaraboltam kisebb darabokra. Hagymát pirítottam kevés olajon, majd ebbe tettem a husit és lepirítottam kissé. Fűszereztem wok fűszerkeverékkel, friss reszelt gyömbérrel, mézzel, borssal, sóval, egy egész citrom levével, kecsappal, fokhagymával, felöntöttem kevés vízzel, majd puhára pároltam.
A végén keményítős vízzel besűrítettem.
A tésztához a zöldségeket (zöldbab, cukkini, hagyma, répa, káposzta) forró olajon 12 perc alatt roppanósra pirítottam, fűszereztem wok fűszerrel. A spagettit megpirítottam olajban, majd megfőztem sós vízben. A zöldségeket összekevertem a tésztával.
Meggy- és sárgabarack-sárgadinnyés csatnival kínáltam.
A csatnihoz egy kg sárgabarackot és egy egész sárgadinnyét használtam fel.
Apró darabokra vágtam a gyümölcsöt. Először kevés olajon 2 fej hagymát pirítottam, tettem hozzá 5 gerezd fokhagymát apró darabokban, fűszereztem, sóval, borssal, rozmaringgal, mézzel, reszelt gyömbérrel, két citrom darabolt héjával és levével, kevés balzsamecettel, és még egy kis cukorral.
Az egészet sűrűre főztem, a végén belekevertem egy dzsemfixet.
Mennyei finom lett!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!