Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 1 kész piskótatorta,
A KRÉMHEZ:
5-5 dkg darált dió és mazsola,
3-3 evőkanál baracklekvár és kristálycukor,
1 tasak csokoládés pudingpor,
5 dl tej,
kevés rum.
A DÍSZÍTÉSHEZ:
15 dkg margarin,
3 evőkanál porcukor,
2 evőkanál kakaó,
10 dkg tortabevonó csokoládé.
Elkészítés:
A piskótatorta alsó és felső részét vékonyan levágjuk, és belső felüket baracklekvárral bekenjük. A középső tésztát kockákra vágjuk, rászórjuk a diót és a mazsolát. Jól összekeverjük, és rummal, baracklekvárral ízesítjük. Az utasítás szerint elkészítjük a pudingot, és forrón ráöntjük. Az alsó tésztalapot beletesszük a tortakarimába, és ráöntjük a pudingos masszát. Rátesszük a felső lapot, kissé lenyomkodjuk, és kihűtjük. A díszítéshez a margarinból a porcukorral és a kakaóval csokikrémel készítünk, bekenjük vele a torta tetejét és oldalát, majd bevonjuk a tetejét a tortabevonóval, végül a csokikrémből rózsákat nyomunk rá.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Részeges Izidor
Diótorta
Tejszínes grillázstorta
Almaborkrémes torta