Sütés főzés: Máglyarakás (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Máglyarakás

Máglyarakás.. Fél kg. fonott kalács,1 l tej, 8 db tojás,1 vaniliás cukor, a tepsi méretétől függően:dió, baracklekvár, alma, cukor.A cukrot, van, cuk. a tojássárgával ki kell keverni és a tejjel felforralni. A tepsit marg. kkikenjük és zsemlemorzsával meghintjük.Az almákat /6-7 db/pici margarinnal, cukorral, fahéjjal megpároljuk.A tejben kicsit megáztatt kalácsot sorbarakjuk és ráhalmozzuk a párolt almát.Erre ismét kalács jön, majd jó vastagon baracklekvár. A lekvárra simítjuk a kevés cukorral összekevert diót. Betesszük sülni.( ennek idéjét nem tudom megírni, azt látjuk amikor a kalács oldal szépen sül)A tojásfehérjét kevés cukorral kemény habbá kell verni és és a félig sült kalácsra halmozni. Ujabb sütés addig amíg a hab barnulni kezd.....(amikor a diót ratesszük kissé nyomkodjuk rá a lekvárra...)

Látta 1000 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 7 éve

Nagyon szeretjük,igazán gusztusos!Régen volt már nálunk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Sokak kedvence egy kiadós leves mellé gyorsan elkészíthető.
Köszönjük

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu