Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bubos hús! Hozzávalói attól függ hány főre készítsük el. Az enyém: 10 db felső csirkecomb, kicsontozva.Fél kg darált hús, 5 db csirkemáj,egy kisebb vöröhagyma, lehet 1-2 ger. fokhoagyma is/ de ezt el is lehet hagyni/kevés olaj, 1 dl tejszin, egy nagy pohár tejföl, 10-15 dkg reszelni való sajt.A csirkehust egy picit meg lehet forró olajon pirítani/ nem feltétlenül fontos/Kacsasütőben szépen egymásmellé fektetjük, a darált hust a hagymával, sóval, pici borssal megpároljuk. Ezt szétosztjuk a csirkecombokon.Betesszük a sütőben jól párolódjon át a csirkehussal együtt.Majd rátesszük a csirkemájakat a szeletekre/ az 5 db májat kettéválasztava, így mind a 10 szeletre jut/ Ezt az eredeti recepten szét kellene apróra kockázni és a darálthussal megpárolni, da van a családban olyan aki a májat nem szereti igy amikor szed máj nélkül is tudja enni/ a májjal együtt még pár percis lehet párolni egy kicsit nagyobb lángon is és ráöntjük utána a tejszinnel összekevert tejfölt, majd a sajtot szétosztjuk rajta, Pirosodásig sütjük. Nagyonb kiadós és finom.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!