Sütés főzés: Töltelék tippek: (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltelék tippek:

A gyümölcs darabok nem süllyednek le a piskóta aljára, ha a lisztből kiveszünk egy kis adagot. Megforgatjuk benne a gyümölcs darabkákat, és így szorjuk a pikóta tetejére.
-----------------------------------------------------

Nem szárad ki a diós vagy mákos töltelék, ha izlés szerint - egy kevés mézet keverünk. Ha valaki nem szereti a mézet, használhat helyette barackízt is. Vagy pédául a mákosnál reszelt almát.
-----------------------------------------------------

Nem puhul fel a gyümölcsökkel díszített torta, ha dekorálás előtt a torta lapot megszórjuk kevés zsemlemorzsával, vagy édes morzsával.
----------------------------------------------------

Amikor vajkrémet készítünk, gyakran összeáll és vizenyős lesz., mert a vaj túl hideg volt. Ilyenkor vegyünk ki a krémbőlegy kis adagot (az egész mennyiség 10 -15% -át) majd melegítsük meg a gázon, és tegyük vissza a krémbe. Ezután már csak jól ki kell habosítani

Látta 2689 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Odrovics Katalin üzente 11 éve

Köszönöm :) megfogom legközelebb próbálni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Katalin meg lehet locsolni, figyelve ne legyen áztató.
Kézi spriccelővel egész kis méretben is lehet kapni, aminek ilyenkor jó hasznát vesszük, mert egyenletes lesz.

Válasz

Odrovics Katalin üzente 11 éve

Előre is köszönöm válaszát. :)

Válasz

Odrovics Katalin üzente 11 éve

És azt mondjuk meg lehet csinálni egy mákos piskótánál hogy meglocsolom meggylével ? Mert én kb. két hete vaníliás mákos meggyes tortát csináltam és kicsit kiszáradt a mákos piskóta a hűtőbe de a krém végett hűtőbe kellett tartanom meg a tejszínes díszítés végett.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu