Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez egy egyensúly tészta ,amelyet gazdagíthatunk bármely gyümölccsel.
Fekete cseresznyés kevert sütemény
Hozzávalók:
5 tojássárgája
5 tojásfehérje kemény habja
25 dkg porcukor
20 dkg vaj
25 dkg finomliszt
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
1 kisebb citrom reszelt héja és leve
30 dkg fekete cseresznye
A cseresznye szórásához:
2 tk kekszmorzsa
Elkészítése:
A tojás fehérjét a cukrokkal,pici sóval kemény habbá verjük.
Hozzá adjuk a tojás sárgáját,az olvasztott vajat ,a citrom reszelt héját és a levét is.
Jó habosra keverjük.
A lisztet és a sütőport összekeverjük és a fenti masszához keverjük egy fakanál segítségével.
A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük.
A tésztát bele öntjük ,elsimítjuk.
A cseresznyét a keksszel összekeverjük és a tészta tetejére szórjuk.
190 fokra melegített sütőben 50 percig sütjük.
Közben egy alufóliával betakarjuk,hogy meg ne égjen a teteje.
Végezzünk tűpróbát!
A megsült tésztát egy tálcára borítjuk.
A sütőpapírt lehúzzuk róla,majd visszafordítjuk egy másik tálcára.
Hagyjuk kihűlni!
Porcukorral meghintve ,szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!