Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nevesincs krémes
Hozzávalók:
A tésztához:
20 dkg finomliszt
16 dkg margarin
1 db tojássárgája
pici só
3 ek. víz
Töltelék:
6 db tojás
20 dkg cukor
15 dkg darált dió
4 ek. kakaópor
12 gramm sütőpor
Krém:
6 dl tej
2 csg vaníliás puding
15 dkg margarin
15 dkg cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3-4 órát állni hagyjuk,a hűtőbe tesszük.
2 cipót formálunk.
Mind2-t kinyújtjuk,az egyiket tepsi hátán megsütjük.
A másikat a tepsibe helyezzük./22×34 cm/
A töltelék hozzávalóit elkészítjük.
A tojásokat a cukorral 12 perc alatt habosra keverjük.
A diót,kakaóport a sütőporral elvegyítjük és fentiekkel elkeverjük,majd
a tésztára öntjük és 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krémet elkészítjük:fél liter tejben a 2 vaníliás pudingot felfőzzük,kihűtjük.
A margarint a cukorral habosra keverjük és összekeverjük.
A krémet a tésztára simítjuk,a lappal befedjük és porcukorral meghintjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!