Sütés főzés: birsalmasajt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

birsalmasajt

birsalmasajt

A birsalmákat alaposan megtisztítjuk, kivágjuk a hibás részeket és egészben feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Főzési idő kb. 30 perc.
Amikor puhára főtt, eltávolítjuk a nem kívánt részeket, magházát azután összeturmixoljuk és újra feltesszük főni a cukorral (1 kg péphez 70 dkg cukrot számolunk) legalább egy negyed óráig lassú tűzön. Az aromája és a színe miatt teszünk bele egy evőkanál citromlevet.(pici fahéjat is lehet)
A sűrű masszát nem túl forrón folpackkal kibélelt őzgerinc formába öntjük és hagyjuk megdermedni legalább egy napot. Formából kiborítva hagyjuk szikkadni,amíg ki nem szárad, néha meg is lehet fordítani.
Alufóliába csomagolva sokáig eláll.
Apróra vágott dióval is lehet készíteni, akkor legalább 10 perccel előtte bele lehet dobni a tört diót, amitől egy kicsit megpuhul. Én most csak mellé tettem, így is ízletes volt.

(érdemes volt kipróbálnom és bátran merem ajánlani Nektek is)

Látta 1035 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 12 éve

Én még mindig szeretnék enni belőle.Nagyon guszta.Puszi Marcsi

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Köszi Lányok! Örültem, hogy elsőre ilyen jól sikerült és a gyerekeknek is ízlett. Tettem félre az ünnepi kalácsba, vagy püspök kenyérhez (kockára vágtam és most szárad).
Marcsika! Biztosan cukorpótlóval is finom és nem utolsó sorban egészségesebb!
Puszi Nektek!
Évi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Évi! Gyönyörűen tálaltad. Nagyon gusztusos.
Én magam még nem készítettem, mert mindig kaptam annyit ami jó sokáig kitartott.
Fructosummal készítve kellene kipróbálnom, vagyis cukor pótlóval.
Gratulálok.

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Megennék egy szeletet én is . Nagyon szép,és gusztosos!!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Évi a te tálalásod is gyönyörű,még nem ettem de szívesen kipróbálnám annyira guszta!:)

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Évike.!!
Nagyon jól néz ki.Imádom az idén sajnos nem csináltam pedig isteni.Nagyon szuperül tálaltad.Most bezzeg elfogadnám.Puszi Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu