Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pizzás csiga
A tésztához:
600 g búzaliszt
50 g friss élesztő
2 db tojássárgája
4 evőkanál étolaj
1 teáskanál só
300 ml tej
1 csapott teáskanál kristálycukor
A töltelékhez:
300 ml paradicsomlé
1 evőkanál búzaliszt
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál étolaj
fél kávéskanál só
1 késhegynyi bors
1 csapott teáskanál kristálycukor
2 kávéskanál pizza fűszerkeverék
A töltelék:
füstölt kolbász
15 dkg reszelt trappista sajt
1. A pizzamártáshoz az olajon megdinszteltem a hagymákat, meghintettem liszttel, majd felöntöttem a paradicsomlével. Beleraktam a fűszereket, és jól összeforraltam
2. Betettem a tészta hozzávalóit egy tálba és bedagasztottam utána kelesztettem. Amikor megkelt két részre osztottam a tésztát.
3. Egyenként kinyújtottam a tésztákat, megkentem pizzamártással, megszórtam a kis kolbász darabkákkal és a reszelt sajttal.
4. Feltekertem és betettem őket a fagyasztóba 20 percre.
5. Ujjnyi szeletekre vágtam és nem túl szorosan tepsibe egymás mellé raktam a csigákat és még megszórtam reszelt sajttal.
6. Előmelegített sütőben kb. 170-180 C fokon készre sütöttem.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!