Sütés főzés: csokis kekszes (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

csokis kekszes

8 tojásból piskóta.
Krém:
8 dl tejben megfőzünk 2 cs. vaníliás pudingot és 2 cs. vaníliás cukrot, majd ha kihűlt összekeverjük 35 dkg ráma és 35 dkg porcukor keverékével.
A tésztát kettévágjuk a krém felével megkenjük és kirakjuk csokis vajas keksszel erre jön a másik fele krém és még teszünk rá 2 dl felvert tejszínt, a másik lappal beborítjuk és fondant a teteje, tejszín az oldala.

Látta 886 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

kovács zoltánné üzente 13 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Boros Andrea üzente 13 éve

nagyon szép a diszités

Válasz

kovács zoltánné üzente 14 éve

Köszönöm a dícsérő szavakat.

Válasz

kovács zoltánné üzente 14 éve

Biztosan sikerül mert nem lehet elrontani,tényleg nagyon jól formázható és a maradék eltehető valamin t később kicsi rámával átgyúrva megint felhasználható.

Válasz

kovács zoltánné üzente 14 éve

Köszönömszépen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gyönyörű díszítés, a leírás szerint finom is.
Én elkészítem és elküldöm neked díszíteni. Azzal szoktam elrontani és a végén csak simán rá kenem a krémet vagy a habot.
Nem szégyen ez csak kellemetlen. :)))))
Köszönöm a receptet és gratulálok
Marcsi

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 14 éve

Mindkettőtöknek nagyon köszönöm, remélem sikerűlni fog!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Judit!Gyönyörű a tortád!Nagyon ügyes vagy!:))

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Kedves Terike!Nekem van egy fondant receptem:1 ek zselatin(8-10g),6 ek víz,2 ek.méz,40 g vaj és kb 800 g porcukor.
Porcukrot átszitáljuk kb 500 g-ot.Vízbe elkeverjük a zselatint,majd oldódásig melegítjük,belerakjuk a mézet,vajat.Feloldódik és beleöntjük az átszitált porcukorba.Annyi porcukrot kell hozzágyúrni amennyit felvesz.1 éjszakát folpackba csomagolva állni hagyjuk.Felhasználás előtt átgyúrjuk.Ha nagyon kemény mikróban alacsony fokon megmelegítsük,ha túl lágy 1-2 ek keményítőt gyúrunk bele.

Válasz

kovács zoltánné üzente 14 éve

Köszönöm,a dícséretet-Fondan:6 evőkanál vizet,1 evőkanál mézet,1 evőkanál zselatint,1 evőkanál rámát gőz felett összemelegítünk és utánna annyi porcukorral elkeverjük amennyit felvesz,majd addig gyúrjuk folyamatosan adagolva a porcukrot hozzá amig olyan állagu lesz hogy sodorni lehessen.Célszerü ha áll 24 órát és utánna a kezemet picit bekenem rámával és átgyúrom de nem porcukron hanem keményitőn,és lehet sodorni,formázni.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu