Sütés főzés: vadnyúlgerinc vadasan-krumplifánkkal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

vadnyúlgerinc vadasan-krumplifánkkal

Szerencsés helyzetben vagyok,mert két testvérem is hódol a vadászatnak,így hozzájutok vadhúshoz.De marhahúsból is nagyon finom.
Ehhez az ételhez a vadnyúl gerincét és a két hátsó combját szoktam felhasználni.
Én így készítem:
Egy nagy lábosba olajat teszek, belerakok kis kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, zellert és egy-két babérlevelet. 3-4 percig kevergetve pirítom a zöldségeket. Majd belerakom a lehártyázott húst csontosan. Azért csonttal együtt, mert megfőve az egész húst lelehet fejteni a csontról. 1-2 percig pirítom sózóm, borsozom, megszóróm pirospaprikával majd felöntöm vízzel és addig főzöm míg a hús le nem válik a csontról
Ezután kiszedem a húst egy másik tálba és a léből megcsinálom a mártást. Tejfeles lisztes habarással besűrítem cukorral, citromlével ízesítem. És én ezután passzírozom át. A mártással leöntöm a húst.
Krumplifánk: Krumplit főzök megtöröm, teszek hozzá 1-2 dkg tejben megfuttatott élesztőt, sózom és annyi lisztet amennyit felvesz a krumpli.
Gyúródeszkán kinyújtom, pogácsaszaggatóval kiszaggatom és olajban szép pirosra sütöm.
Én imádom zsemlegombóccal csak arról most nincs képem legközelebb felrakom.

Látta 340 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gyere.Ha már fagyni fog,küldök neked.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Andi nagyon finomat készítettél.
Nálunk sajnos csak én szeretem a mártást. Mehetek?? :))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi lányok.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Andikám! Ez aztán a vadas, ennek igazán jó íze lehetett. Én is éppen most főztem, én sertéshúsból készítettem.

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon finomat készítettél,gratulálok!Puszi!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Jaj de finom is tud lenni,beindult a nyálelválasztásom :)))

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu