Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Szerencsés helyzetben vagyok,mert két testvérem is hódol a vadászatnak,így hozzájutok vadhúshoz.De marhahúsból is nagyon finom.
Ehhez az ételhez a vadnyúl gerincét és a két hátsó combját szoktam felhasználni.
Én így készítem:
Egy nagy lábosba olajat teszek, belerakok kis kockákra vágott sárgarépát, fehérrépát, zellert és egy-két babérlevelet. 3-4 percig kevergetve pirítom a zöldségeket. Majd belerakom a lehártyázott húst csontosan. Azért csonttal együtt, mert megfőve az egész húst lelehet fejteni a csontról. 1-2 percig pirítom sózóm, borsozom, megszóróm pirospaprikával majd felöntöm vízzel és addig főzöm míg a hús le nem válik a csontról
Ezután kiszedem a húst egy másik tálba és a léből megcsinálom a mártást. Tejfeles lisztes habarással besűrítem cukorral, citromlével ízesítem. És én ezután passzírozom át. A mártással leöntöm a húst.
Krumplifánk: Krumplit főzök megtöröm, teszek hozzá 1-2 dkg tejben megfuttatott élesztőt, sózom és annyi lisztet amennyit felvesz a krumpli.
Gyúródeszkán kinyújtom, pogácsaszaggatóval kiszaggatom és olajban szép pirosra sütöm.
Én imádom zsemlegombóccal csak arról most nincs képem legközelebb felrakom.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!