Sütés főzés: gombás-zöldséges padlizsántekercs (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

gombás-zöldséges padlizsántekercs

Itt a padlizsánszezon,igyekszem kihasználni.
A padlizsánt hosszában felszeletelem kb fél cm-es szeletekre.Mindkét oldalát elősütöm.Egy serpenyőbe apróra vágott hagymát teszek ,majd gombát,paprikát,paradicsomt.Sózom,borsozom,puhára párolom.A végén belekeverek egy tojást,ezzel fogom össze a tölteléket.A padlizsánszeletekre teszek 1-2 evőkanálnyi tölteléket,feltekerem és ha kell fogpiszkálóval összetűzöm.Egy kivajazott jénaiba teszem a tekercseket és szép pirosra sütöm.Pár perc az egész.
Nagy adag friss salátával tálalom,vagy leöntöm valamilyen mártással,ki mit szeret.Szoktam zöldborsót is tenni a töltelékbe csak most nem volt itthon.

Látta 378 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Andikám!Oda se neki!Van olyan ember aki egyszerüen nem tud viselkedni. De!!... ki mint vet, úgy arat.Amit én Tőled elmentettem, mind finom volt.Köszi mindent.Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi Mónika.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Gabriella természetesen aki feltesz képet annak tudnia kell fogadnia a kritikát is,de nem mindegy milyen hangnemben tesszük azt.Legyen az építő vagy tanács de ilyen hangnemben tartsa meg magának.A saját családjával is így szokott beszélni?Egyetértek a Marcsival.Andi sok-sok finomságot hoztál nekünk,várni fogom a többit is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm,hogy kiálltok mellettem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Klári! Mérges lettem. Amikor azt kell írni milyen iskolát végeztél akkor oda sokszor azt írom :
Nem az a lényeg milyen iskolába jártál, mit tanultál, az a fontos milyen ember vagy.
Elfejtünk emberek lenni, és a velük való viselkedést.
Miért kell egymás lelkébe taposni?
Valaki feszült és itt akarja levezetni ajánlom a gumiszobát.
Ezzel nem is vagyok sértő, ugyanis orvosok vallják mindenkinek van egy téglája ott. Ennyi.

Válasz

Vincze Sándorné Klári üzente 12 éve

Jó voltál Marcsi !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egyébként Kedves doktornő jobban meg nézni a képet, nem tányéron van az étel, hanem abban a jénaiban amiben sült.
Többen vagyunk akik akinek erre jut ideje egy fényképre, mert a család türelmetlenül várja ehessen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Doktornő, egyáltalán igaz a bejelentkezés minden kitöltött rovata!
Pontosan önnek kellene tudni az etikát, mit szabad mit nem! Tudni illik mi illik.
Igaz én csak egy asszisztensnő voltam több mint 25 évig, de a mai napig nem engedném meg magamnak ezt a stílust.
Mint az oldal Vezetője amit nem szoktam használni egyébként, kikérem kérjük, Anndival magunknak az ilyen lekicsinylő kritikát. Úgy is lehetett volna kíváncsi lettem volna hogyan mutat egy tányéron? Mennyivel szebb és emberibb kritika lett volna? Igen lehet véleményezni, kritikát javaslatot írni, de nem így.
A betegekkel is ezt a hangnemet használja remélem akkor nem büszke magára. Látom orvosi rendelő akkor háziorvos, vagy szakorvos. a
betegeket is osztályozza, kritizálja? Még tudnám fokozni, mert felháborított egy tagom munkáját ócsárolta.
Ne haragudjon "gusztustalan" az ahogyan írt. Ráadásul az arcát se adja, amit sokan megteszünk, vállaljuk az írásainkkal együtt.
Valami nem tetszik lépjen tovább, egyébként ezt az egy feltöltött képet nézte meg? Érdekesnek tartom. Megváltozott a világ, a parasztnéni, is oda figyel meg ne bántson valakit. Mint magán embernek vagy orvosként is ez a stílusa?
Rettentően felháborított, egy képért be lépet, azért megalázzon egy többcsaládos anyát.
Remélem első és utolsó látogatása volt.
Levélben is elküldöm önnek, biztos elolvassa.
" Bocs de a kritikát is elkel fogadnia".
Tisztelettel: Csík Lászlóné aki a tagokért van az oldalon.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Gabriella! Mindig szívesen fogadtam az építő kritikákat,a sértőeket már kevésbé.Mondjuk a facebookon ehhez hozzá kell szokni.
Itt mindenki úgy süt-főz-tálal ahogy neki tetszik.
De várom a szebbné szebben tálalt ételeidet,hogy tanulhassak belőlük.

Válasz

Dr.Szalontay Gabriella üzente 12 éve

Biztos hogy finom,de kissé gusztustalannak néz ki...mintha odadobták volna
a tányérra....Bocs,de néha a kritikát is el kell fogadni..Szebben tálalj !

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu