Sütés főzés: Szárított paradicsom (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Szárított paradicsom

Házilag készült szárított paradicsom fantasztikus nyár íze van!
Ki kell próbálni, de nem az üzletben kaphatót arany áron! Sokkal finomabb amit mi készítünk otthon beleadva minden finomságot tartósító szer nélkül!

Elkészítése:
Napon szárított paradicsom
Ehhez a szív alakú lukullusz paradicsom a megfelelő.
A paradicsomokat lobogó forró vízzel leforrázzuk majd azonnal le is öntjük róla, és átrakjuk hideg vízbe, ezután már könnyen le tudjuk húzni a héjat róla. Ez azért kell mert szárítás alatt a héj nagyon összeszárad és ront a paradicsomon.
A paradicsomokat hosszában félbe vágjuk, a magos részt kiskanállal kikaparjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük, vágási felületükkel felfelé.
Szórjuk meg tengeri sóval, majd morzsoljunk rájuk oreganót, kakukk füvet, majorannát. Daráljunk rájuk borsot, és csorgassuk meg kevés olivaolajjal.
A paradicsomokat ezután tehetjük száraz huzatos napos helyre, majd pár nap elteltével, amikor már a felükre összeaszalódtak, tegyük befőttes üvegekbe. tűzzünk melléjük egy-egy ág rozmaringot, kakkukkfüvet, és fokhagymát. Az üvegeket öntsük fel olivaolajjal, és zárjuk le jól.
Száríthatjuk sütőben is lékeveréssel sütő papírral kibélelt tepsiben legalacsonyabb hőfokon.

Látta 1679 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Ez is nagyon tetszik, sok ételhez lehet felhasználni. Még ajándéknak is el tudom képzelni. Üdv:Anna

Válasz

Ica Kósa üzente 13 éve

Ez a legelső adagom amit készítettem, de nagyon finom! Véleményem szerint jobb mint a boltban kapható!

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Ica!Nagyon hasznos recept örülök neki amit ki is fogok próbálni.Külön köszönet a receptekért!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu