Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A körethez 2,5 dkg élesztőből és egy csipet cukorból 1 dl langyos vízzel és 3 dkg liszttel kovászt készítünk, langyos helyen kb. 5-10 percig pihentetjük.
Eközben 30 dkg főtt burgonyát összetörünk, és összegyúrjuk 20 dkg liszttel, 1dkg sóval, csipet borssal, 1 db tojással, végül a kovásszal. Szobahőmérsékleten pihentetjük.Egy serpenyőben olajat melegítünk és ebben sütjük meg a kanállal formázott fánkokat.4 db csirkemell filét megnyitunk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk.
10 dkg füstölt krémsajtot összegyúrunk 10 dkg reszelt füstölt sajttal, és egy evőkanálnyi petrezselyem zölddel. A csirkemell szeletekre fektetünk 2-2 szelet füstölt sonkát, és a szélesebbik végére tesszük a sajtmassza 1/4 részéből készített hengert.
Felgöngyöljük a melleket, és hústűvel, vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Kívülről is megszórjuk grillfűszerrel, és forró serpenyőben kevés olajon körben pirosra sütjük, tűzálló tálba tesszük, és 150°C-ra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
A gyümölcsmártáshoz egy edényben vajat olvasztunk 3 ek cukorral, amit megkaramellizálunk benne.Ha a cukor aranysárga lett, óvatosan hozzáadunk 15 dkg magozott meggyet, és addig pároljuk, míg a cukor felolvad,Az öntetet kevés vízben elkevert keményítővel bekötjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!