Sütés főzés: Mátrai borzaska (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mátrai borzaska

Hozzávalók:

60 dkg karaj,
30 dkg burgonya,
2 db tojás,
1,5-2 dl víz,
10-15 dkg liszt,
2 gerezd fokhagyma,
só, bors

Köret:

30 dkg rizs,
5 dkg szárított gomba,
1 db jégsaláta,
3 db paradicsom,
1 db kígyóuborka,
1 db kaliforniai paprika

Saláta öntet:

2 evőkanál mustár,
csipet só, bors és kapor ízlés szerint,
3 evőkanál olíva olaj,
2 evőkanál ecet(alma vagy tárkony), 1/2 citrom leve,
1 evőkanál tejföl

Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A burgonyát lereszeljük, lesózzuk, hozzákeverjük a tojásokat, borsot, zúzott fokhagymát. Ha a burgonya levet engedett, kevés vízzel felhígítjuk és annyi lisztet adunk hozzá, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a masszába mártjuk és forró olajban 5-6 perc alatt mindkét oldalukat aranysárgára sütjük.
Párolt rizst készítünk. A szárított gombát fél órára langyos vízbe áztatjuk, majd egy serpenyőben kevés olaj és finomra vágott hagyma társaságában 3-4 percig pirítjuk. Sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük, majd belekeverjük a rizsbe.
A saláta zöldségeit összedaraboljuk. A mártás hozzávalóit összekeverjük.

Látta 526 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 11 éve

nagyon guszta, mi is szeretjük, most a hétvégén én ezt sütöttem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

kosziszépen mindenkinek

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Üde, tavaszias, nagyon jól néz ki

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Nagyon jó husvétra való recepet, köszi szépen

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Krisztina gratulálok Nagyon finom ételt hoztál.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Krisztina nagyon finomat készítettél, már terveztem felvettem a recept gyűjteményembe.
Köszönjük feltetted.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Ez egy kitűnő étel,gusztán tálaltad :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu