Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
60 dkg karaj,
30 dkg burgonya,
2 db tojás,
1,5-2 dl víz,
10-15 dkg liszt,
2 gerezd fokhagyma,
só, bors
Köret:
30 dkg rizs,
5 dkg szárított gomba,
1 db jégsaláta,
3 db paradicsom,
1 db kígyóuborka,
1 db kaliforniai paprika
Saláta öntet:
2 evőkanál mustár,
csipet só, bors és kapor ízlés szerint,
3 evőkanál olíva olaj,
2 evőkanál ecet(alma vagy tárkony), 1/2 citrom leve,
1 evőkanál tejföl
Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A burgonyát lereszeljük, lesózzuk, hozzákeverjük a tojásokat, borsot, zúzott fokhagymát. Ha a burgonya levet engedett, kevés vízzel felhígítjuk és annyi lisztet adunk hozzá, hogy sűrű palacsintatészta állagú legyen. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a masszába mártjuk és forró olajban 5-6 perc alatt mindkét oldalukat aranysárgára sütjük.
Párolt rizst készítünk. A szárított gombát fél órára langyos vízbe áztatjuk, majd egy serpenyőben kevés olaj és finomra vágott hagyma társaságában 3-4 percig pirítjuk. Sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük, majd belekeverjük a rizsbe.
A saláta zöldségeit összedaraboljuk. A mártás hozzávalóit összekeverjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!