Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ehhez az ételhez csak néhány káposztalevél kell. A megmaradó részt tedd el, később még felhasználhatod más célra. Laktató, mégis könnyen emészthető étel.
A kelkáposztáról távolítsd el a megsárgult leveleket, majd mosd meg, és vegyél le róla 8 ép és egészséges levelet. A káposztaleveleket főzd 3 percig sós vízben, majd vágd fel őket vékony csíkokra.
Verd fel villával a tojásokat, add hozzájuk a tejfölt, a mascarponét, a másfél teáskanál sót, egy kevés borsot, a lisztet, a köménymagot és a sütőport. A fánkokat forró olajban, közepes lángon süsd ki. Melegen vagy langyosan tálald.
Forrás:http://www.bien.hu
|
|
Keczánné Macskó Piroska 3 hete új blogbejegyzést írt: Tudod, hány percig kell forró vízben hagyni a teát?
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Jókai-bableves Gundel alapján
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Sütőtökös lasagne
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Villámgyors ínycsiklandó házi pizza
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 5 étel, ami nagyon öregít
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 3 szuper egyszerű és izgi módja a karfiol
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból″
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Színes fánkok sütőben sütve
Mennyei bögrés bodzavirág fánk
Ha farsang, akkor fánk
Guinness rekordot állítottak fel a kelt tésztás süteménnyel