Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg darált hús,
10 dkg darált füstölt hús,
50 dkg savanyú káposzta,
8 db káposztalevél,
6 dkg főtt rizs,
12 dkg reszelt vöröshagyma,
2 ek. zsír,
2 ek. kukoricaliszt,
ételízesítő,
1 gerezd fokhagyma,
1 kk. fűszerpaprika, só, bors.
Elkészítés:
A kétféle darált húst összekeverjük a főtt rizzsel, a 8 dkg pirított hagymával, a sóval. És a fűszerekkel. A levelekbe csavarjuk a tölteléket, henger alakúra hajtogatjuk, hogy a töltelék szorosan megálljon benne, s a levelek két végét, összezárjuk. Ezután, egy sor savanyú káposztát teszünk egy edénybe, s erre rárakjuk a tölteléket, majd azt egy sor káposztával befedjük. Ekkor, annyi vízzel engedjük fel, hogy a tölteléket elfedje. Megsózzuk, s csendes forrással legalább egy óráig főzzük. A maradék zsírt megolvasszuk, beletesszük a kukoricalisztet, kissé megpirítjuk, hozzákeverjük a vöröshagymát, a fokhagymát, Ha ez is megpirult, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, s elkeverjük. Ezután, kevés vízzel feleresztjük, és a káposztát berántjuk
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Tejfölben sült töltött káposzta
Gombával töltött káposzta
Rakott káposzta - másképp
Káposztában sült csirkeszárny