Sütés főzés: Csokis fánk (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 5450 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2956 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 395 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 5450 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2956 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 395 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 5450 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2956 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 395 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5804 fő
  • Képek - 5450 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2956 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 395 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csokis fánk

Csokis farsangi fánk
40 dkg liszt
6 dkg porcukor
2 dl (kb) langyos tej
2 tojás sárgája
1 csipet só
3 dkg friss élesztő
5 dkg olvasztott vaj
1 kisebb citrom reszelt héja
3 cl rum
a sütéshez:
5 dl étolaj
A bevonathoz.
7 dkg olvasztott csokoládé
1 ek étolaj
7 dkg fehér csokoládé
1 ek étolaj
Díszítéshez:
Kókuszreszelék ízlés szerint
Dekor cukor ízlés szerint
elkészítés:
Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatom.
A lisztet tálba szitálom,elkeverem a sóval,cukorral.
Hozzá adom a citrom reszelt héját,a rumot,a megkelt élesztőt és a maradék tejjel jól kidolgozom.
Utolján a langyos,olvasztott vajjal szép fényes tésztát dagasztok.
Kétszeresére kelesztem.
A megkelt tésztát jó ujjnyi vastagra kinyújtom.
Fánk szaggatóval kiszúrom.
A leeső részeket újra gyúrom,kiszaggatom.
Konyharuhával letakarva 10 percig még kelesztem.
Felhevített étolajban kisütöm.
A csokoládékat az étolajjal felolvasztottam,a langyosra hűlt fánkokat bele mártottam.
Színes dekor cukorral,kókuszreszelékkel díszítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 23 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu