Sütés főzés: pizza tekercsek sütés előtt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

pizza tekercsek sütés előtt

Pizzás csiga:

Több féle receptet végignéztem ügyes, vállalkozó kedvű, sütni szerető konyhalányok repertoárjában és erre a pizzás csigára esett a választásom. Ezt a Mindmegette oldalon találtam Cs. Andrea aláírással.

Egy kis változtatással elkészítettem én is.

Hozzávalók: 30 dkg. liszt, 2 dkg friss élesztő, másfél dl. langyos tej, egy mokkacukor, 2 egész tojás, 10 dkg puha vaj, fél kávéskanál só, másfél tubus pizza krém, tavaszi pulyka rolád, reszelt sajt a tetejére.

Elkészítés: Az élesztőt a másfél dl. langyos tejben egy mokkacukorral felfuttatjuk, majd az átszitált liszthez öntjük. Hozzátesszük a vajat, a tojást és a sót, majd jó állagú, könnyű tésztát dagasztunk belőle. Letakarva duplájára kelesztjük.

Amikor megkelt, lisztes deszkán vékonyra kinyújtjuk, megkenjük jó vastagon pizza krémmel, lehet rászórni bazsalikumot, megszórjuk almareszelőn lereszelt pulyka párizsival, némi reszelt sajttal, majd feltekerjük, mint a bejglit és legalább 2 óra hosszára fagyasztóba tesszük. Ha egy kicsit megfagyott, kivesszük és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, tepsire fektetjük, olajjal lepermetezzük, reszelt sajttal még megszórjuk a felületét, kicsit kelesztjük, majd hideg sütőbe téve 190 fokra beállítva kb. 25 perc alatt szép rózsaszínre sütjük.
Melegen a legjobb, de ha marad, hidegen is finom. Jól mikrózható!

Látta 3108 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ancika! Köszönöm a recept szerkesztését átvállalom. :))
Olyan jókat főztél és kezdünk elsüteményesedni. Sokan a főtt ételek receptjéért szeretik az oldalt.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

Igazad van Marcsika, mostanában valóban általam kevesebb kép és recept kerül fel az oldalra, pedig mindig sül, vagy fő valami a konyhában, de nem nagyon van idő lefotózni sem, meg a receptet közérthetően megszerkeszteni sem. Mindenesetre nagyon aranyos vagy, hogy észrevételezted, próbálom ezután is úgy, mint régebben. Puszi Neked is és a többi kedves "Tündérkének" is! Ancika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ancika! Most nézegettem a receptjeid, egyik jobb mint a másik.
Kár ritkábban teszel fel mint régen.
Nagyon örülnék receptjeidnek.

Válasz

Mészár Gyöngyi üzente 13 éve

Nagyon guszták!

Válasz

NAGYOVA TEREZIA üzente 13 éve

biztosan finom lehet !

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Szuper Ancika!Biztos finom volt,majd kipróbálom.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu