Sütés főzés: Rakott spárga (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rakott spárga

Hozzávalók:
1/2 kg fehér spárga
1 tojás
2 dl tejföl
20 dkg reszelt sajt
kaporlevél (apróra vágva)
3 dkg vaj
2 ek. zsemlemorzsa
só, bors

Elkészítés:
A megtisztított spárgát 3 cm hosszú darabokra vágjuk és sós vízben, amihez fél evőkanál cukrot adunk kb. 10 percig főzzük. Majd leszűrjük.
Egy kerek, magasabb falú jénai tálat kivajazunk és meghintjük a zsemlemorzsa felével. A tálba helyezzük a lecsepegtetett spárgát, borsozzuk, és rászórjuk a maradék zsemlemorzsát. Egy tálban a tojást elkeverjük a tejföllel a reszelt sajt nagy részével, és az apróra vágott kaporlevéllel, majd sózzuk ízlés szerint. A masszát ráöntjük a spárgára és összedolgozzuk. A tetejére tesszük a maradék reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben (légkeverés) 190 fokon, kb. 30 percig sütjük, amíg a teteje meg nem pirul.

Én még megbolondítottam egy pár karikára vágott virslivel. Tetejére paradicsom karikákat tettem, na meg petrezselyem levelet.

Látta 1130 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kiss Judith üzente 13 éve

Nálunk ilyen tájt nagyon sok finomság van belőle. Nagyon szeretjük.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Judit!
A leírtak alapján nagyon jól hangzik.
A spárgát én is beszerzem,meg fogom kóstolni.
Gusztusos tál!
Üdv:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu