Sütés főzés: Rántott spárga (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rántott spárga

Hozzávalók:
1 kg spárga
2 dkg cukor

liszt
tojás
zsemlemorzsa

Sütéshez:
olaj

Elkészítés:
Megtisztítjuk a spárgákat és enyhén sós, cukros vízben puhára főzzük őket. Lecsöpögés után belehempergetjük a lisztbe, tojásba és morzsába, majd pirosra sütjük. Köretként salátát adunk mellé.

Látta 1860 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Sütöttem és tényleg finom így is,eddig miért nem jutott eszembe?:))

Válasz

Bérciné Ili üzente 14 éve

Köszi Judit, a héten én is kipróbálom.

Válasz

Kiss Judith üzente 14 éve

Ilike!!!!
Készítettem már így is meg úgy is. Sőt leutobb meg sem főztem és úgy is nagyon finom lett. De igazából nem sok kell neki, hogy megpuhuljon. Ami a színét illeti, mind a kétfajta jó, csakvigyázni kell, hogy ne legyen túl öreg. A nagyon zsege szálakat nem szoktam főzni.

Válasz

Bérciné Ili üzente 14 éve

Szia Judit!
Én még nem készítettem semmit spárgából. Most úgy gondolom éppen itt az ideje hogy elkezdjem.
A spárgát egészen puhára vagy csak félpuhára főzöd panírozás előtt?
Mindegy hogy fehér vagy zöld színű a spárga?

Válasz

Kiss Judith üzente 14 éve

Mónika!!!!
Akkor nem tudod miről maradtál le. Próbáld ki és kiváncsi vagyok a véleményedre.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Rántva még nem próbáltam,szeretem a spárgát:))

Válasz

Kiss Judith üzente 14 éve

Próbáld ki nagyon egészséges, és még méregtelenítő hatása is van.
Na meg persze egyszerű és nagyon gyors étel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Finom lehet,én még nem ettem.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_furj_tojassal_2196988_8583_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu