Sütés főzés Blog: 2010. augusztus

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Sütés-főzés fortélyai-receptjei hírei - 2010. augusztus

 Dobos torta- házias

8 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

oeiO0r xbrhgwubptgs, [url=http://bwbomplhncza.com/]bwbomplhncza[/url], [link=http://iukgalowkxtn.com/]iukgalowkxtn[/link], http://vlfsyruamelr.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Finom az biztos, de nagyon sok időt vesz igénybe!!!

 ETKRfqIJvJn

8 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

1st, this is when all the organs and eviyntherg is developing, this is the most crucial and important trimester!and you should be worried about mental problems, not looks! i hope this is just an out of curiosity question.

Utolsó hozzászólás

Barna Pap Mónika üzente 8 éve

Nagyon jól hangzik!Ki fogom próbálni.

 

 Mallorca-i csirke

8 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

that, I am sorry, because I do not give cedrence to your entire suggestion, all be it refreshing none the less. It seems to everyone that your comments are generally not totally rationalized and in actuality you are generally your self not really totally certain of the argument. In any case I did enjoy reading it.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Ez jól hangzik, ha kicsit hűvősebb lesz begyújtjuk a sűtőt!!! köszike




A torta négy lépésben készül el. A szilvás pudingot és a ,,szilvagombócokat” célszerű, ha előző nap készítjük el, majd másnap állítjuk össze a tortát. A hozzávalók 6 db torta elkészítéséhez való mennyiségeket jelölnek.

Első lépés:

- 3 kg friss, vagy fagyasztott szilva
- 6 dl víz
- 6 kávéskanál fahéj
- 0,7 kg cukor

A hozzávalókat együtt felforraljuk.

- 5 dl víz
- 0,25 kg pudingpor

A hideg vízzel elkevert pudingporral besűrítjük a forrásban lévő szilvát, ha fakó a színe, utólag néhány csepp lila természetes ételfestékkel színezhetjük, majd lehűtjük.

Utolsó hozzászólás

Én is szeretném ha leírnád Mónika te hogyan csináltad, ugyanis hamarosan szeretném megsütni:))

Tovább 

  barackos receptek  receptek

 
 


Beköszöntött a konyhákba a barackszezon. A szerencsésebbek saját termésből készíthetik a finomabbnál finomabb barackos édességeket, de a többieknek sem kell búslakodni, halmokban áll a piacokon a kajszi-, az őszibarack és a nektarin. Bármelyik is legyen a kedvencünk, ötletek alább.
 
 
  további barackos receptek itt és itt
 
   
őszibarackos lepény
gyümölcsös gratin
őszibarack sorbet
tejszínes őszibarack
nektarin almaecet redukcióban
őszibarackos cobbler
 
sárgabarackos táska
sárgabarackos kelt tészta
sárgabarackfelfújt
barackos-mákos süti
sárgabarackos muffin
barackos piskóta
 


 

Tovább 

Provatako symfwnw ki egw me afta pou gerafis..twra gia kapoia atoma pou vgazoun apla kakia kai katakrinoun to afinw asxoliasto.. twra me to thema tou an exei afisei kati gia tin oikogenia tou o idios leei pws oxi alla who knows?
The anwesr of an expert. Good to hear from you.

 Paradicsom - paprika krém

8 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Unparalleled accuarcy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu