Sütés főzés Blog: 2016. szeptember

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Sütés-főzés fortélyai-receptjei hírei - 2016. szeptember

network.hu

Hozzávalók

25 dkg szeletelt bacon

50 dkg közepes méretű csiperke gomba

12 dkg mascarpone

5 dkg reszelt sajt (lehetőleg kemény sajt)

néhány kakukkfűág vagy 1 teáskanál szárított

só, frissen őrölt bors

  1. A krémsajthoz keverjük a reszelt sajtot, ízesítjük kevés sóval, frissen őrölt borssal és a kakukkfűvel.
  2. A gombákat megtisztítjuk, mindegyik közepébe teszünk a töltelékből.
  3. Minden gombát egy szelet szalonnába csomagolunk, aztán keresztben áthajtjuk rajta, hogy minden oldalát lefedje.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu