Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Barna Pap Mónika | 9 hozzászólás
Hozzávalók:
15 dkg cukor,
2 kanál méz,
2 kanál tej,
1 egész tojás,
1 kávésk. szódabikarbóna,
45 dkg liszt.
Krém:
1 dl dara,
fél liter tej,
vaníliás cukor,
20 dkg vaj,
20 dkg porcukor.
Elkészítés:
A cukrot a mézzel,tejjel,tojással,szódabikarbónával gőz felett 15 percig,habzásig főzzük.
Még melegen belegyúrjuk a lisztet.
Négy lapot nyújtunk belőle,kisütjük.
A vaníliás tejből,búzadarából sűrű pépet főzünk.
A vajat a porcukorral habosra kikavarjuk,majd összekeverjük a kihűlt darás péppel.
13 éve | Barna Pap Mónika | 2 hozzászólás
Hozzávalók:
1 kg kicsontozott felszeletelt sertéskaraj,
4 dkg zsiradék,
4 db alma,
1 kiskanál liszt,
só,tárkony.
Elkészítés:
A húsokat megforgatjuk a megforrósított zsiradékon,sózzuk,apróra vágott tárkonnyal ízesítjük,és kevés vízzel puhára pároljuk.
Majd körérakjuk a meghámozott,feldarabolt almát és lefedve 5-10 percig pároljuk.
Kiszedjük a húst,visszamaradt levét kevés vízzel simára kevert liszttel behabarjuk,besűrítjük.
Majd ezzel az almás szafttal meglocsolva tálaljuk.
|
|
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
2-3 db zsenge tök,
25 dkg túró (fele lehet juhtúró),
2 db tojás,
1 ek vaj + 5 kg vaj,
2 dl tejföl,
ízlés szerint kapor,
só.
Elkészítés:
A tököket meghámozzuk,belsejüket kikaparjuk és sós vízben pár csepp ecettel csak addig főzzük míg átüvegesednek.
Kiszedjük,jól lecsorgatjuk,vajjal kikent tűzálló tálba szedjük.
A túrót áttörjük,vajjal tojással,apróra vágott kaporral,sóval összekeverjük.
Megtöltjük a tököket,tejföllel meglocsoljuk és 15-20 percig középmeleg sütőben megsütjük.
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
60-70 dkg csirkehús,borjú vagy bárány,
5 dkg zsiradék,
2 dl paradicsomlé,
50 dkg spenótlevél,
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
fél citrom,
1 dl tejföl,
1 kiskanál liszt,
só.
Elkészítés:
Az apróra vágott húst a zsiradékban megfonnyasztjuk,hozzáadjuk a feldarabolt csirkét,fehéredésig kavargatjuk,sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.
Majd zsírjára sütjük,egy jó kanál liszttel lehintjük és a paradicsom levével felengedjük.
4 db csírke mellfilé
5 dkg vaj
1 evőkanál mustár ( dijoni )
1 dl tejföl
1,5 dl fehér bor
10 dkg reszelt sajt
fehér bors
só
Elkészítés:A csirkemellfiléket vajon hirtelen kisütjük mindkét oldalán, majd jénai tálba tesszük egymás mellé. A mustárt kikeverjük a tejföllel és fehérborral, sóval, fehér borssal. hozzá adjuk a reszelt sajtot. A keveréket az elősütött csirkemell filére öntjük
A jénai edényt lefedjük.
Na zbycie abbursojącą cenę trzyma Na zbycie interesującą cenę trzyma eko-groszek tudzież węgiel brunatny, ktf3re wpisują się do ekologicznych opałf3w. Są ludzie, ktf3rzy spotkali się już z węglem brunatnym, opracowali sobie poprawne metody wypalania owego opału tudzież są niezwykle zadowoleni. i węgiel brunatny, ktf3re wpisują się do ekologicznych paliw. Są ludzie, ktf3rzy spotkali się już z Na zbycie intrygującą cenę ma eko-groszek oraz , ktf3re należą do ekologicznych paliw.
20 dkg liszt,
1 kiskanál sütőpor,
csipetnyi só,
5 dkg cukor,
1 citrom reszelt héja,
12 dkg cukor,
2 tojássárgája,
1 kanál tejföl,
A krémhez:
35 dkg túró,
3 tojássárgája,
1 evőkanál étkezési keményítő,
4 evőkanál citromlé,
5 dkg Ráma margarin,
7 dkg cukor,
2 tojásfehérje
70 dkg barack,
baracklekvár
Elkészítés:A tésztához a lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, a cukorral és 1 citrom lereszelt héjával.
Hozzávalók:
1/2 kg szélesmetélt,
20 dkg húsos szalonna,
20 dkg füstölt kolbász,
20 dkg vöröshagyma,
8 dkg fokhagyma,
40 dkg hámozott paradicsom,
15 dkg füstölt sajt,
1 dl olívaolaj,
1 db hegyes erős paprika,
só,bors.
Elkészítés:
Forrásban lévő sós,olajos vízben kifőzzük a tésztát.
A szalonnát csíkokra vágjuk,megpirítjuk,majd hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt.Ezen az alapon megpirítjuk a felszeletelt vöröshagymát és ízlés szerint erős paprikát is tehetünk hozzá.
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
30 dkg liszt,
1 db tojás,
1 ek fűszervaj,
20 dkg májpástétom,
1 ek olaj,
1 csokor hónapos retek,
1 cs. petrezselyem,
1 cs. turbolya,
só.
Mártáshoz:
10 dkg fűszeres krémsajt,
1 dl tejszín,
3 ek. dijoni magos mustár,
1 gerezd fokhagyma,
ételízesítő.
Elkészítése:
A lisztből,tojásból csipet sóval galuskatésztát készítünk.
Forrásba lévő vízbe szaggatjuk,kifőzzük.
A fűszervajat felolvasztjuk és a lecseptetett galuskát beleforgatjuk.
Hozzávalók:
25 dkg sertéslapocka,
1 fej vöröshagyma,
2 szál sárgarépa,
15 dkg zöldborsó,
15 dkg zöldbab,
4-5 db burgonya,
1-1 db paprika és paradicsom,
5 dkg sertészsír,
fél csokor friss tárkony,
liszt,só,
fűszerpaprika.
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk a sertészsíron.A felkockázott lapockát a hagymára tesszük,és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát,paradicsomot majd megszórjuk fűszerpaprikával,sózzuk,felöntjük kevés vízzel.
Majonéz ahogy én készítem
Hozzávalók:
5 dl étolaj,
4 db tojássárgája,
3 ev. kanál mustár,
2 ev.kanál porcukor,
1 nagyobb citrom leve,
őrölt fehér bors,
só,
Elkészítés:
A tojások sárgáját egy mélyebb tálba tesszük, hozzá adunk egy csipet sót, ev. kanál mustárt, néhány csepp citromlevet, majd állandó keverés mellett először cseppenként, majd amikor állaga krémszerű lesz csorgatva hozzákeverjük az olajat.
Előfordulhat a tojássárgája kicsapódhat akkor az olajat leöntjük róla, hozzáadunk egy tojássárgáját és tovább fojtatjuk.
Hozzávalók: 3 dl étolaj, 2 tojássárgája, só, citromlé, , ízlés szerint. A tojások sárgáját keverőtálba tesszük, megsózzuk, és a szűrt citromlé egy részét hozzáadva, állandó keverés mellett az olajat - kezdetben csak cseppenként - habverővel hozzákeverjük.Közben arra ügyeljünk, hogy a készítés során mindig csak kevés olaj kerüljön a tálba, különben könnyen összefut.
Amikor már kezd összeállni, akkor vékony sugárban is adagolhatjuk tovább az olajat.
13 éve | Barna Pap Mónika | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
tészta:
4 db tojás,
8 ek víz,
28 dkg cukor,
24 dkg darált mák,
2,5 tk.sütőpor,
25 dkg friss megy,
csipet só.
Töltelék:
6 tojás sárgája,
1 rúd vanília,
5 dl tej,
2 ek liszt,
8 dl tejszín,
6 ek cukor,
1 zacskó zselatin,
csipet só,
1 kis üveg meggyjam vagy 4 dl meggylé zselatinnal sűrítve,
Tetejére reszelt csokoládé.
Elkészítés:
A tojások fehérjét 4 ek vízzel és 12 dkg cukorral kemény habbá verjük.
A tojások sárgáját 4 ek vízzel és 16 dkg cukorral fehéredésig keverjük.
Hozzávalók:
4 tojásfehérje,
25 dkg cukor,
1 cs vaníliás cukor,
12 dkg méz,
25 dkg darált dió,
2 ostyalap.
Elkészítés:
A tojásfehérjét habbá verem a cukorral,vaníliás cukorral.Gőz felett sűrű masszává keverem,belekeverem a mézet,diót.Két ostyalap közé töltöm,majd hidegen tetszés szerint szeletelem.
Recept forrása: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=759&n=44
Hozzávalók:
1 kg zöldborsó,
25 dkg pulykahús,
2 ek. margarin,
3 csésze víz,
2 hagyma,
2 paradicsom,
só.
Elkészítés:
A hagymát apróra,a húst pedig kockára vágom.Hozzáadom a feldarabolt paradicsomot.Felöntöm 1 csésze vízzel és főzni kezdem.Fél óra múlva hozzáadom a zöldborsót és még két csésze vizet.További 20 perc után sózom és készre főzöm.Török rizsfajtákkal tálalom.
A recept forrása: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=764&n=45
Hozzávalók:
90 dkg burgonya (846 kalória)
4 fej vöröshagyma
6 darab paradicsom (156 kalória)
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint őrölt fehérbors
0.8 dl extra szűz olívaolaj
1.2 dl víz
7 dkg parmezán sajt (270 kalória)
1 ízlés szerint oregano
Elkészítés:
A burgonyát hámozzuk meg és vékonyan karikázzuk fel.
A paradicsomokat mártsuk forró vízbe,majd tegyük hideg víz alá és húzzuk le a héjukat.
Karikázzuk fel.
A vöröshagymát tisztítsuk meg és karikázzuk fel.
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
2 bögre rizs,
4,5 bögre víz,
só,
diónyi vaj vagy ráma (a rizsbe),
4 tojás,
liszt,zsemlemorzsa,
olaj a sütéshez.
Elkészítés:
A rizst kicsit több vízzel a megszokottnál jobban megfőzzük,még forrón belekeverünk 2 egész tojást,majd hagyjuk kihűlni.
Hidegen vizes kézzel ovális gombócokat készítünk (közepesen nagyokat),majd bepaírozzuk hagyományosan:lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
25 dkg baromfihús,
1 tyúk bőre,
3 nagyobb áttört főttkrumpli,
1 tojás,
1 nagy fej hagyma,
5-6 ek libazsír,
só,
sok apróra vágott petrezselyemzöld,
őrölt bors.
Elkészítés:
A húst ledarálom, majd összekeverem a többi hozzávalóval, majd lazán betöltöm a kikóserezett, lenyúzott tyúkbőrbe. Szépen bevarrom fehér cérnával. Egy tepsibe öntök 1,5 deci vizet és beleteszem a libazsírt, illetve a galantint. Lefedem alufóliával és a sütőben negyed órát sütöm, majd a fóliát levéve a zsírjával gyakran öntözgetve szép pirosra sütöm.
Hozzávalók:
1 kisebb csirkemell filé
1 kp fej vöröshagyma
20 dkg brokkoli
20 dkg karfiol
20 dkg sárgarépa
étolaj
a torta alaphoz:
20 dkg kukoricadara
olaj
só
pizza fűszerkeverék (gluténmentes!)
az öntethez:
1 dl joghurt
1 dl tejföl
petrezselyemzöld
snidling
kapor
só.
Elkészítés:
A kukorica darát másfélszeres sós vízben állandó keverés mellett a fűszerekkel és egy ek. olajjal sűrűre főzzük
a masszát kiolajozott tortaforma aljára simítjuk és hagyjuk kihűlni
olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát
átsütjük rajta a csíkokra vágott csirkemellet
fűszerezzük és kevés vízzel puhára pároljuk
a brokkolit és a karfiolt rózsáira szedve gőzben megpároljuk
a sárgarépát felkarikázzuk és kevés olajon apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval puhára pároljuk
a csirkét és a zöldségeket a kukorica alapra rendezzük és a tortát forró sütőben összemelegítjük
az öntethez való fűszereket néhány szép levél kivételével apróra vágjuk és összekeverjük a tejföllel, joghurttal, sóval.
13 éve | Barna Pap Mónika | 1 hozzászólás
Hozzávalók:
8 tojásfehérje,
20 dkg cukor,
10 dkg őrölt mák,
8 evőkanál kókuszreszelék,
3 evőkanál liszt,
1 csomag szalakáli.
Krémhez :
8 tojássárgája,
20 dkg cukor,
3 evőkanál liszt,
3 dl tej,
1 rama margarin,
2 rumos cappuccino,
4 csomag kisméretű (4x3) cm keksz ,
egy 200 ml hulala tejszín.
Elkészítés:
8 tojásfehérjét,20 dkg cukorral habbá verjük, majd belekavarunk 10 dkg őrölt mákot,8 evőkanál kókuszreszeléket,3 evőkanál lisztet, és egy csomag (7 g)szalakálit.
Ebből a masszából egy lapot sütünk 26x 36-os tepsiben.
A krémhez 8 tojássárgájából,20 dkg cukorból,3 evőkanál lisztből és 3 dl tejből krémet főzünk, majd belekeverjük a habosra kavart margarint is.
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
25 dkg ráma
25 dkg liszt
25 dkg főtt, tört burgonya kihűtve
ízlés szerint só.
Elkészítés:
Mindezt összegyúrni, majd 1-2 órára a hűtőbe tenni. Ezután kisodorni ujjnyi vastagra, 1 felvert tojással megkenni, szezámmaggal megszórni. (Lehet sajtot is reszelni rá.) Formára vágni, majd előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig sütni.
Forrás: http://kiprobaltrecik.extra.hu/sossutik.htm
Recept forrása: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=623&n=19
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1,5 dl szűz olívaolaj
1 evőkanál paradicsompüré
1 gerezd zúzott fokhagyma
finomra vágott friss zöldfűszerek: 2 szál oregánó, 1 szál rozmaring, 2-3 szál kakukkfű, 5-6 bazsalikomlevél
1 kávéskanál méz (cukorbetegek kihagyhatják)
só.
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, és a grillezendő alapanyagra dörzsöljük. Hűtőszekrényben tartva, legalább 2-3 órát pácoljuk.
Recept forrása: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=512&n=25
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
7 dkg liszt+1 ek
7 dkg kukoricaliszt
4 g(bő fél tasak) szárított élesztő
1 db tojás
1 dl tej
csipet cukor
só (ízlés szerint)
4 db virsli
4 db pálcika nyárs.
Sütéshez:
olaj.
Tálaláshoz:
ketchup
mustár
majonéz.
Elkészítés:
A langyos tejet elkeverjük egy csipet cukorral, a szobahőmérsékletű tojással, és az élesztővel.
A liszteket elegyítjük, majd a tejes keverékkel összekeverjük, sóval ízesítjük, és egy magas falú pohárba töltjük.
Virsliket lisztben meghempergetjük, nyársra húzzuk.
Egy ízletes és gyorsan elkészíthető céklasaláta recept:
Hozzávalók:
60 dkg cékla, 3-4 db kisebb alma,
1 vöröshagyma,
2 kanál citromlé,
1 evőkanálnyi méz,
2 evőkanálnyi olívaolaj és egy kis só.
Így készítsd a
salátát: Az alaposan megmosott céklát hámozd meg, öblítsd le, reszeld
vékonyra és tedd be egy tálba. Ezután a megmosott és meghámozott almát
és vöröshagymát is reszeld hozzá, sózd meg, add hozzá a citromlevet,
olíva olajat és a mézet.
Fekete rózsa.
TÉSZTA.
60 dkg liszt,
10 dkg ráma,
30 dkg porcukor,
1 tojás,
1 cs. sütőpor,
1 teáskanál szódabikarbóna,
pici só,
2 dl tejjel összegyúrni, majd 6 felé osztani.
Két lapot tepsiben sütünk mint amiben
majd a rudakat sütjük.
Kinyujtuk a többi tésztát is, és megkenjük a szintén 4 részre osztott mákos
töltelékkel, ami a következő:.
20 dkg darált mák, 25 dkg porcukor
20 dkg liszt amiben elkeverünk 1 sütőport,
10 dkg olvasztot ráma,
2 dl langyos tej,2-3 vaníliás cukor,
citromhéj.
13 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
1 db pulykamell (vagy csirke) vastagabbra szeletelve,
2-3 padlizsán
ételízesítő,
bors,
liszt,
vaj,
mustár,
hagyma,
sajt,
pirospaprika
bor vagy víz.
Elkészítés:
A hússzeleteket sózom,borsozom majd ételízesítővel elkevert lisztbe forgatom.
Vajon serpenyőben hírtelen megsütöm mindkét oldalát és tepsibe sorakoztatom.
A padlizsánokat félbevágom,sütőben puhára sütöm.A héjától megszabadítom és ízlés szerint mustárt,fokhagymát,hagymát pirospaprikát,sót,borsot, keverek hozzá és leturmixolom.Felöntöm kb 1 dl borral vagy vízzel és ezt a krémet ráöntöm a hússzeletekre.
13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Tejszínes kávéalagút ( Cukor betegeknek, fogyókúrázóknak )
Hozzávalók:
45 dkg piskóta,
5 dl tejszín,
1 dkg neszkávé,
6 dkg glukonon,
5 dkg zselatin.
A
tésztából egy akkora lapot vágunk le, amekkora egy őzgerinc- vagy
püspökkenyér-forma szája, a többivel a formát kibéleljük. Fél deci
vizet, a glukonont meg a neszkávét felforraljuk, és befedve hagyjuk
hűlni. A zselatint elkészítjük a leírás szerint.
A kemény habbá vert tejszínhez keverjük, majd hozzáadjuk a langyosra hűlt zselatint is.
Fekete erdő muffin
Hozzávalók:
20 dkg
meggybefőtt,
26 dkg liszt,
teáskanál szódabikarbóna,
2 teáskanál sütőpor,
3-4 evőkanál kakaópor,
csokoládés tortadara,
2 tojás,
12 dkg cukor,
12,5 dkg puha vaj/margarin,
2,2 dl kefír
Díszítéshez:
6 evőkanál meggylé, 2 dl tejszín, ízlés
szerint cukor, 12 szem meggy csokoládés tortadara
Elkészítés:
A
sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A muffinformákat kibéleljük papírral. A
meggybefőttet lecsepegtetjük, apróra vágjuk a meggyet.
Hozzávalók:
2 csésze liszt,
2 csésze cukor,
50 dkg sárgarépa reszelve,
3/4 csésze olaj,
3/4 csésze darabos dió,
4 db tojás,
kevés őrölt fahéj,
mazsola,
rum ízlés szerint.
Elkészítés:
A száraz anyagokat külön összekeverjük.
A tojásokat a cukorral fehéredésig keverjük,hozzá keverjük az olajat.Majd a lisztes keverékkel összekeverjük.
Kikent,kilisztezett tepsibe öntjük.
170 fokon tűpróbáig sütjük.
13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
2 csomag vaníliás pudingport, fél liter tejjel felfzök, majd kihűtöm.
6 tojásfehérjét habbá verek,
Hozzáadok:
25 dkg porcukrot.
10 dkg lisztet, 15 dkg kókuszt és a sütőport majd összekeverem, és az előzőekhez hozzáadom.
Ferdinánd recept
Perge Erzsébet ( Böbe ) receptje
Hozzávalók:
60dkgliszt,
6tojás sárgája,
6 dkg élesztő, tej,
25 dkg margarin,
cukor 1 cs mazsola,
vanilliás cukor!
A lisztet összegyúrom kevés langyos tejben megfuttatott élesztővel / kb 1 dl/ , csipet cukorral a tojások sárgájával és annyi tejjel, amennyit felvesz,hogy rétestészta keménységű legyen. Összegyúrom, 1 órát pihentetem.
Közben a margarint habosra keverem ízlés szerinti cukorral,én teszek bele 2 csomag van, cukrot is!
Hozzávalók:
10db csirkeszárny
2 evőkanál citromlé
2 evőkanál narancslé
2 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
ízlés szerint chilipor
4 gerezd fokhagyma
só.
Elkészítés:
A
csirkeszárnyakat megsózom, majd chiliporral meghintve pirosra sütöm,
közben összekeverem az ízesítőket. Mikor kicsit megpirultak a szárnyak,
ráöntöm a szószt, és még pár percig sütöm.
13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás