Sütés főzés Blog: 2015. november

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Sütés-főzés fortélyai-receptjei hírei - 2015. november

network.hu

Három hazai leves is felkerült a Buzzfeed toplistájára.

 

A portál csütörtökön közölt egy listát, melyre a Föld legfinomabb leveseiből válogatták össze a top 27-et.

Az első helyre a mexikói tortilla leves került, másodiknak egy szlovén sáfrányos, májgombócos marhahúslevest soroltak, a harmadik pedig a brazilok kelbimbós, kolbászos, kukoricalisztes levese, a Sopa de Fuba került. A gyűjtésbe bekerült többek között a japánok újévi levese, az ozoni, a lengyel borscs és izlandi languszta krémleves is.

Tovább 

network.hu

Önmagában is páratlan, lepényben pedig mennyei finomság.

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem ezt a finomságot. Aztán  végre elszántam magam. Gyorsan elkészül és igazi különlegesség. Nálunk sláger lett.

7 nagy fej lilahagymát legyalultam, edénybe tettem. Frissen őrölt bors, kakukkfű, nádcukor és balzsamecet került rá, majd elkezdtem kis lángon főzni. A karamellizálódó nádcukor és balzsamecet páratlan illata betöltötte a konyhát, isteni volt.

Tovább 

 

network.hu

 Reggelire és vacsorára is jól fog esni ez a bagett, de ha marad, akkor akár holnap még tízórai is készülhet belőle.

 


 

Hozzávalók 10 darabhoz:
  • 50 dkg (BL-80) liszt
  • 1 csipet cukor
  • 1,5 teáskanál só
  • 0,5 dl olaj
  • 1,5 dl tej
  • 2 dl víz
  • 2 dkg (friss) élesztő
  • 5 dkg reszelt sajt
Elkészítés

A tejben elkeverjük a cukrot és az élesztőt, de nem futtatjuk. Tálba szitáljuk a lisztet, elkeverjük a sóval. A közepébe mélyedést készítünk, ide öntjük az élesztős tejet, a vizet és az olajat.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu