Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
A következő receptet azoknak ajánlom, akik könnyen hozzájutnak friss halhoz.
A keszegeket megtisztítjuk, fejüket levágjuk, kibelezzük, besózzuk és
12 órát állni hagyjuk. Lábasba tesszük, ráöntünk annyi vizet és olajat
(egyenlő mennyiségben), hogy befedje. Babérlevelet, mustármagot teszünk
hozzá és lefedve 8 órán át parányi lángon pároljuk, igy a halak szálkája
teljesen átfő. Szardínia jellegű lesz.
Citrommal, vajjal eldolgozva kenyérre kenhető.
Ezt a receptet a 70-e években találtam egyújságban.
10 éve | Kőszeghy Anna | 8 hozzászólás
Ezt a receptet sokszor elkészítettem, amikor az egyik családtag
egy súlyos influenzás megbetegedés miatt semilyen állati fehérjét nem
tudott elfogyasztani.
Hozzávalók: 1 dl étolaj, 2 evőkanál őrölt szezámmag, 10 dkg margarin.
1 dl olajban rózsaszínűre pirítjuk az őrölt szezámmagot, ezután
levesszük a tűzről és hozzáadjuk a margarint. Addig kevergetjük, míg
jól elolvad. Hűtőbe tesszük és 1-2 óra múlva felkeverjük. Olyan lesz,
mint a libazsír. Kenyérre kenve fogyasztjuk.
|
|
10 éve | Kőszeghy Anna | 6 hozzászólás
Villával felvert tojásfehérjébe forgatják a hússzeleteket.
Így a morzsa tökéletesen rátapad a húsra.
A lisztet összekeverik sóval, őrölt borssal, külömböző fűszerekkel
és ebbe forgatják a hússzeleteket.
Tojás helyett felolvasztott, de nem meleg vajjal, vagy margarinnal
ecsetelik be a húst, majd zsemlemorzsa és reszelt sajt keverékébe
forgatva sütik ki.
10 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
A konzerv ananászkarikákat lecsepegtetjük, lisztbe
felvert tojásba és kókuszreszelékbe forgatva kirántjuk.
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás