Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
Hozzávalók: 2 db közepes nagyságú savanykás alma, 3 evőkanál
citromlé, 2 evőkanál olaj.
Az almák magházát kiemeljük, majd zöldséggyaluval héjastól
hajszál vékony szeletekre vágjuk és citromlével megkenjük, hogy
ne barnuljon meg.
A tepsit olajjal vékonyan bekenjük, az almaszeletkéket ráhelyezzük,
előmelegített sütőben ( 100 fokon) egy órán át szárítjuk.A sütő ajtaját
fakanállal támasszuk ki.( Vigyázzunk nehogy megégjen!)
Ha hosszabb ideig szeretnénk tárolni, tegyük fémdobozba, így sokáig
ropogós lesz.
10 éve | Kőszeghy Anna | 6 hozzászólás
Egy doboz medvesajtot villával jól összenyomkodunk majd belekeverjük
1 kis pohár tejfölből és 1 kis tubus majonézből készített mártásba, amit
4-5 gerezd összezúzott fokhagymával és csipetnyi reszelt szerecsendióval
ízesítünk.
Chips-el mártogatva pillatok alatt elfogy.
Igaz, hogy nem egészséges, de finom, és ritkán megengedhető!
|
|
1 dl vízből és 10 dkg cukorból szirupot főzünk, amelyet megízesítünk egy fél
narancs héjával. Három narancsot megtisztítunk, vékonyra szeletelünk, és ugyanígy
felszeletelünk három almát.
Egy üvegtálon elrendezzük a felszeletelt gyümölcsöket. A kihűlt sziruphoz hozzá-
öntünk egy kis pohárka konyakot és a gyümölcsre öntjük. Babapiskótát adunk hozzá.
Rummal elkészítve is finom.
Felnőtteknek ajánlom!
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás