Sütés főzés Blog: 2014. február

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Sütés-főzés fortélyai-receptjei hírei - 2014. február

   Hozzávalók: 2 db közepes nagyságú savanykás alma, 3 evőkanál

                       citromlé, 2 evőkanál olaj.

 

   Az almák magházát kiemeljük, majd zöldséggyaluval héjastól

   hajszál vékony szeletekre vágjuk és citromlével megkenjük, hogy

   ne barnuljon meg.

   A tepsit olajjal vékonyan bekenjük, az almaszeletkéket ráhelyezzük,

   előmelegített sütőben ( 100 fokon) egy órán át szárítjuk.A sütő ajtaját

   fakanállal  támasszuk ki.( Vigyázzunk nehogy megégjen!)

   Ha hosszabb ideig szeretnénk tárolni, tegyük fémdobozba, így sokáig

   ropogós lesz.

Tovább 

 

      Egy doboz medvesajtot villával jól összenyomkodunk majd belekeverjük

1 kis pohár tejfölből és 1 kis tubus majonézből készített mártásba, amit

4-5 gerezd összezúzott fokhagymával és csipetnyi reszelt szerecsendióval

ízesítünk.

Chips-el mártogatva pillatok alatt elfogy.

 

Igaz, hogy nem egészséges, de finom, és ritkán megengedhető!

 

Utolsó hozzászólás

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Nagyon szívesen Anna. Nálunk mindjárt dupla adagot kell készíteni,
és sosem marad belőle.

 

       1 dl vízből és 10 dkg cukorból szirupot főzünk, amelyet megízesítünk egy fél

narancs héjával. Három narancsot megtisztítunk, vékonyra szeletelünk, és ugyanígy

felszeletelünk három almát.

Egy üvegtálon elrendezzük a felszeletelt gyümölcsöket. A kihűlt sziruphoz hozzá-

öntünk egy kis pohárka konyakot és a gyümölcsre öntjük. Babapiskótát adunk hozzá.

Rummal elkészítve is finom.

 

Felnőtteknek ajánlom!

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu