Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 főre:
- 20 dkg túró,
- 1 tojás,
- 5 dkg búzadara,
- 15 dkg darált dió
- 2 kávéskanál olaj,
- 1 csipet só
Az öntethez:
- 30 dkg piros szemes, apró gyümölcs (lehet mélyhűtött),
- 5 dkg cukor,
- 1 dl vörösbor,
- 1 mokkáskanál reszelt narancshéj
A túrót villával jól áttörjük, majd fakanállal hozzákeverjük az egész tojást, a búzadarát, a sót. 30-40 percre hűtőbe tesszük. Ha a gyümölcs mélyhűtött, hagyjuk kissé felengedni.
Az öntethez a bort a cukorral, a narancshéjjal és a gyümölcs negyedrészével felforraljuk, majd kis lángon 5 percig főzzük, félretesszük.
Hivatalosan is engedélyezték a kisméretű, autonóm kiszállítóeszközök használatát.
Az 1,3 milliós Észtország ritkán kerül a hírekbe, azonban sokaknak derenghet, hogy a technikai újítások befogadása tekintetében nagyhatalomról van szó.
Szinte bárhol tölthetőek az elektromos autók, a személyi igazolványok mikrochipesek, az állampolgárok pedig online is szavazhatnak a választásokon.
A helyi politikusok újból bizonyságot tettek a haladó látásmódjukról, a helyi parlament által csütörtökön egyhangúlag elfogadott törvény ugyanis lehetővé teszi az áruszállító robotok járdákon való működtetését.
|
|
Ha beköszönt a nyár, ugrásszerűen megnő a limonádéfogyasztás. Előszeretettel kortyolgatunk bodzás, levendulás, epres, málnás frissítőt, de azért a sláger az minden bizonnyal örökké a friss citromos íz marad. Legyen sárga vagy zöld citrom, ízesítsük mentával, gyömbérrel, és persze sok-sok jégkockával, ízlés szerint mézzel, vagy cukorral, vagy igyuk esetleg édesítés nélkül, ez egy igazi nyári élénkítő, frissítő ital.
Nem csoda tehát, hogy a citrusok minden formában népszerűek, így a nyár kedvenc kozmetikumait is gyakran jellemzik ezek az illatok.
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu