Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Rózsahegyi Tituszt, a Konyhafőnök idei szériájának szereplőjét kirúgták a munkahelyéről, mivel nem akart karácsonykor dolgozni.
“A munkahelyemen a séf úgy döntött, hogy engem elbocsát egy hónapos felmondási idővel arra hivatkozva, hogy nem dolgozom karácsonykor, és nem vagyok hajlandó egy szent ünnepen dolgozni. Szomorúan ért a hír, hiszen egy olyan ok miatt, hogy az ember szeretné a karácsonyt a családjával és a szeretteivel tölteni, és hogy ez elég ahhoz, hogy az embert elküldjék, számomra nagyon szomorú.
8 éve | Keczánné Macskó Piroska | 0 hozzászólás
Hozzávalók (8-10 adaghoz):
50 dkg jó minőségű gesztenyepüré
50 dkg mascarpone
4 dl hideg habtejszín
2 evőkanál porcukor
10-12 dkg babapiskóta (ha kapunk korong formájút, akkor azzal egyszerűbb dolgozni)
2 dl kávé (gyerekeknek koffeinmentes)
1 evőkanál rum vagy vaníliakivonat (elhagyható)
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor vagy étcsokoládé reszelék
|
|
Nyugi, nem lesz semmi baj az ünnepi
vacsorával. Sikerülni fog minden, ha előre készülsz, és megszívlelsz
néhány időt-energiát spóroló trükköt.
1. Csinálj helyet! A túltömött fridzsider önmagában is nyugtalanító. A karácsonyi kajadömping előtt ürítsd le a hűtő tartalmát, s nem kell turkálni, kotorászni. Légy kreatív: mit tudsz főzni az ünnepek előtt abból, ami a hűtőben van?
2. Divat az online. Ha az interneten akarod megrendelni a karácsonyi koszt összes hozzávalóját, ne felejtsd el: más is ezt teszi, és talán az egész december foglalt lesz, mire észbe kapsz.
A szaloncukroknak ma már rengeteg féle ízesítése kapható: a hagyományos zselés tölteléktől egészen a különleges marcipánosig, szinte bármilyet találhatunk. Ha házi szaloncukrokat készítünk, választhatjuk az aszalt gyümölcsös, csokis, kókuszos változatokat is. Ezeket a legegyszerűbb elkészíteni, de arra figyeljünk, hogy tartósítószer hiányában a gyümölcsös változatok 1 hétnél tovább nem tarthatóak el.
Aszalt barackos szaloncukor
Hozzávalók kb.
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu