Sütés főzés Blog: 2014. december

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5472 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2965 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 461 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

Sütés-főzés fortélyai-receptjei hírei - 2014. december

network.hu

Hozzávalók:
  • 1-1/2 kg bőrös malackaraj
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1-2 dl sör
  • füstölt szalonna
  • méz
Elkészítés:

A bőrös részt 2x2 cm-es kockákra bevagdossuk, a húst besózzuk, ügyelve arra, hogy a bőrre ne kerüljön. Tepsibe rakva kevés vizet öntünk alá, majd beledobjuk a fokhagymagerezdeket.

Alufóliával letarkarva alacsony hőmérsékleten puhára pároljuk. Időközönként megkenegetjük a sörbe mártott füstölt szalonnával,
ettől ropogóssá és pirossá válik.

Tovább 

network.hu

Aki már unja a csirkét, mégis ragaszkodik ahhoz, hogy szárnyas húsból készítsen finom ételeket, annak most itt a nagy lehetőség erre. Ugyanis jobbnál jobb recepteket osztunk meg veled, hogy a konyhában igazán jókat készíts el. Még akkor is, ha egyes ételek elkészítése nehézkésnek tűnik, az eredmény majd kárpótolni fog téged!

A szárnyasok terén a második legkedveltebb hús a pulykahús. Különösen ünnepekkor népszerű az elkészítése, ami valószínűleg az amerikai hálaadás ünnepe miatt vált elterjedté Európában is.

Tovább 

 

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu