Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
50 dkg túró,
2 tojás,
6-7 dkg zabpehely.....
Erre a linkre kattintva tovább olvashatjátok a receptet:
http://www.kifoztuk.hu/receptjeink/item/gesztenyes-turogomboc?category_id=4
11 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
5 dl főtt rizs vagy tejberizs,
12 dkg liszt,
6-8 dkg cukor.....
Erre a linkre kattintava tovább olvashatjátok a receptet:
http://www.kifoztuk.hu/receptjeink/item/calas-rizsfank?category_id=4
|
|
11 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
8 vastagabb szelet sertéshús,
fél l világos sör,
1 kávéskanál pirospaprika.....
Erre a linkre kattintva tovább olvashatjátok a receptet:
http://www.kifoztuk.hu/receptjeink/item/soerben-suelt-hus
11 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
Felforralunk 1 liter vizet 1 kg cukorral, hozzáadunk 10 gr citromsavat, késhegynyi szalicilt (vagy más tartósítót), majd levesszük a tűzről az edényt.
A meleg szörpbe beleteszünk 2 nagyobb, jól megmosott citrom lereszelt héját( ha van inkább bio citromot ).
Ha kihűlt filtráló papíron vagy gézen keresztül leszűrjük, és hozzáadunk 3-4 citrom kifacsart levét.
Palackozzuk, és hideg helyen tároljuk.
Fényévekkel jobb mint a gyári szörpök!
11 éve | Barna Pap Mónika | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
A gombócokhoz:
50 dkg darálthús,
1 vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma......
Erre a linkre kattintva tovább olvashatjátok a receptet:
http://kifoztuk.hu/receptjeink/item/bakonyi-betyargomboc?category_id=3
11 éve | Barna Pap Mónika | 2 hozzászólás
Hozzávalók:
fél kg liszt vagy rétesliszt,
2,5 dkg élesztő,
2,5 dl langyos víz,
pici cukor,
1 kk. só,
1 db tojás.
Elkészítés:
A lagyos vízben elkeverjük a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt.Majd a többi hozzávalóval tésztát dagasztunk.Megkelesztjük ( kb 45-50 perc) ezután 3 részre osztjuk és letakarva még kb 20 percig kelesztjük.Egy lábasba kevés vizet engedünk (tényleg kevés legyen hogy a gombócok ne érjenek bele)beletesszük egy párolóbetétet vagy szűrőt esetleg tiszta konyharuhát kötözünk a lábosra.Lekenjük a szűrőt vagy a párolóbetétet olajjal rátesszük a tésztát,lekenjük olajjal a tésztát is,leborítjuk fedővel,kb.
11 éve | Kőszeghy Anna | 5 hozzászólás
Hozzávalók:
4-5 nagyobb héjában sült alma,
sárgabarack,
narancsíz, vagy málnaszörp
1 tojásfehérje habbá verve.
Elkészítés:
Az áttört sült almához hozzáadjuk a tojáshabot, és az izesítőket.
Addig kevergetjük, amíg besűrüsödik.
Poharakban tálaljuk, mandulával, vagy dióval díszithetjük.
11 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
4 közepes nagyságú csirkemell filé,
1 evőkanál mustár,
1 evőkanál olaj,
2 gerezd zúzott fokhagyma,
őrölt bors, só, kakukkfű.
Elkészítés:
A 4 filét nyolc szeletre vágjuk.
A hozzávalókat elkeverjük, és bekenjük vele a filéket.
Hűtöben (jól letakarva) egy napig érleljük., majd élénk tűzön szép pirosra sütjük.
Nagyon finom!
11 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
2 tojás,
14 dkg cukor,
5 dkg vaj, vagy zsír,
1,25 dl tej,
1 csomag sütőpor,
30 dkg liszt,
1 citrom lerezselt héja,
csipet só.
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral és a vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, sót, és a sütőporral elkevert lisztet, végül a citrom héját is.
Jól kizsírozott formában sütjük, ha kihült gyümölcsízzel töltjük.
Olcsó és kitűnő!
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás